При палене изпушва

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ywygolf
Автомобил:
Двигател:

Re: При палене изпушва

Мнениеот ywygolf » Пет 28 авг 2009 9:27

Simbara написа:Значи пробвах 2 сутрини да паля на газ и се оказа че само като паля на бензин изпушва... тоест на газ няма проблеми.Това променя ли теорията за гумичките?

Много е вероятно де е центровка кабели или зацапани свещи.
И аз съм така сутрин изпушва за секунда черно неми гори грам масло. И това почна кото смених преди време свещите. Когато ги извадя и ги почестя изчезва но след време се появява пак.

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пет 28 авг 2009 14:52

golf4e-abf написа:[quote="vit_autosofia Цялата процедура излиза към 250лв.Но тогава говорим за съвсем друга работа на мотора с пасвани клапани и легла.
Всеки уважаващ себе си майстор ще свали главата за подобна процедура.В Германия примерно никъде не сменяват гумички на клапаните по Български.

А всеки уважаващ парите си българин, първо ще види има ли нужда от ревизиране цялата глава! Не съм съгласен да се дава маса пара, ако няма нужда! За износени водачи ще разбере и без да сваля главата, както и дали има нужда от напасване на клапани и това и ти е пределно ясно предполагам...[/quote]

Българина си е Българин.Трябва да минат милиони години да си оправим начина на мислене.Но това е друга тема.Специалисти много се навъдиха така,че кой както знае да си рупа. :banana :banana

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пет 28 авг 2009 17:22

Я уточни какъв е цвета на пушека- черен или син, че що ремонти направихме вече на колата ти..

Потребителски аватар
Simbara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Simbara » Пет 28 авг 2009 18:37

Ами не е черно по скоро е сиво с гаден аромат които немога да определя със сигурност.. това за свещите и кабелите някак ме съмнява щото няма прекъсвания на оборотите а и на газ си е добре .. след първото изпушване като дам газ няма повече пушаци... сякаш нещо се насабира и чака да излезе :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”