От какви екстри се лишихте?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Re: От какви екстри се лишихте?

Мнениеот skotis » Пет 21 авг 2009 13:18

velinsl написа:Извинения за спама, ама като се сетя, че преди такава тема ми беше заключена...
Едва ли не съм се хвалел какви ексти съм имал...

To зависи от момента и как ще я подхванат хората... да не ти пука :)

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пет 21 авг 2009 13:22

Ами лиших се от... Система за активен контрол на стабилността, Динамичен контрол при спиране, Динамичен контрол на сцепление, Комфортни предни седалки, Навигационна система 'Professional' с ТV функция, Подготовка за мобилен телефон , Система за комфортен достъп, 'Soft Close' - автоматика на вратите, 'Dynamic Drive', Интегрално активно управление, Тапицерия кожа 'Dakota', Вътрешни декоративни елементи 'Fineline natural' , Алармена система с електронен имобилайзер, 4-зонов Климатроник, Активна вентилация на предните седалки, Таван антрацит BMW Individual, Електрическа щора на задното стъкло, Би-ксенонови светлини, Асистент за дългите светлини, Адаптивни фарове, Предупреждение за напускане на пътното платно, Предупреждение за смяна на пътното платно, Преден и заден парктроник, Камери за странично виждане, Автопилот, 'Head-Up' дисплей, Бленда против заслепяване на огледалата за обратно виждане, Електрическо отваряне на багажно отделение, 18-цолови Алуминиеви джанти тип V-spoke 254.

Потребителски аватар
paagrio
Автомобил: голф 1K
Двигател:

Мнениеот paagrio » Пет 21 авг 2009 14:16

kaiser666 написа:Ами лиших се от... Система за активен контрол на стабилността, Динамичен контрол при спиране, Динамичен контрол на сцепление, Комфортни предни седалки, Навигационна система 'Professional' с ТV функция, Подготовка за мобилен телефон , Система за комфортен достъп, 'Soft Close' - автоматика на вратите, 'Dynamic Drive', Интегрално активно управление, Тапицерия кожа 'Dakota', Вътрешни декоративни елементи 'Fineline natural' , Алармена система с електронен имобилайзер, 4-зонов Климатроник, Активна вентилация на предните седалки, Таван антрацит BMW Individual, Електрическа щора на задното стъкло, Би-ксенонови светлини, Асистент за дългите светлини, Адаптивни фарове, Предупреждение за напускане на пътното платно, Предупреждение за смяна на пътното платно, Преден и заден парктроник, Камери за странично виждане, Автопилот, 'Head-Up' дисплей, Бленда против заслепяване на огледалата за обратно виждане, Електрическо отваряне на багажно отделение, 18-цолови Алуминиеви джанти тип V-spoke 254.

И защо?

Потребителски аватар
golf rlZZZ
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf rlZZZ » Пет 21 авг 2009 14:19

kaiser666 написа:Ами лиших се от... Система за активен контрол на стабилността, Динамичен контрол при спиране, Динамичен контрол на сцепление, Комфортни предни седалки, Навигационна система 'Professional' с ТV функция, Подготовка за мобилен телефон , Система за комфортен достъп, 'Soft Close' - автоматика на вратите, 'Dynamic Drive', Интегрално активно управление, Тапицерия кожа 'Dakota', Вътрешни декоративни елементи 'Fineline natural' , Алармена система с електронен имобилайзер, 4-зонов Климатроник, Активна вентилация на предните седалки, Таван антрацит BMW Individual, Електрическа щора на задното стъкло, Би-ксенонови светлини, Асистент за дългите светлини, Адаптивни фарове, Предупреждение за напускане на пътното платно, Предупреждение за смяна на пътното платно, Преден и заден парктроник, Камери за странично виждане, Автопилот, 'Head-Up' дисплей, Бленда против заслепяване на огледалата за обратно виждане, Електрическо отваряне на багажно отделение, 18-цолови Алуминиеви джанти тип V-spoke 254.

А си мислех,че аз съм се минал. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пет 21 авг 2009 18:03

paagrio написа:
kaiser666 написа:

И защо?

Главната причина е,че не ми достигнаха 170 000лв :deal

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Пет 21 авг 2009 20:14

kaiser666 написа:
paagrio написа:
kaiser666 написа:

И защо?

Главната причина е,че не ми достигнаха 170 000лв :deal

То това е в графа Пропуснати ползи, а не лишения. Темата е с какво си направил "downgrade" на екстрите, а не какво преглътнах да нямам.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пет 21 авг 2009 23:26

velinsl написа:
Извинения за спама, ама като се сетя, че преди такава тема ми беше заключена...
Едва ли не съм се хвалел какви ексти съм имал...

To зависи от момента и как ще я подхванат хората... да не ти пука

По зависи от кефа на модераторите. Болезнено, но правилно.

Потребителски аватар
micyri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот micyri » Пет 21 авг 2009 23:40

преди карах поло,ама децата пораснаха и стана тясно.Сега е вече широко в октавията ,а и возията е друга.Честно от време на време като ми омръзне голямата кола,сядам и в доброто старо ПОЛО.Погледнато от една страна половерчето ме кефи много(леко,пъргаво,евтино за подръжка),октавията(повече екстри и др.)На кратко: полото за града,шкодата за извън града. :да:

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Пон 24 авг 2009 11:09

не се лишавам само от клима и място за багаж.....другото може и без него..... :lol:

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Сря 26 авг 2009 17:24

smurf написа:не се лишавам само от клима и място за багаж.....другото може и без него..... :lol:

И мощен двигател :wink:

Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Мнениеот Dorian » Чет 27 авг 2009 18:54

Като бивш собственик на 2 френски коли,сега се лишавам от множеството проблеми по колата и непрестанното мотане по сервизите mhihi mhihi
Сега сериозно,лиших се само от малко повече конски сили,но скоро ще си реша и този проблем чрез Brezel :Mr Green Fun

Потребителски аватар
RaCeR_EmiNeM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RaCeR_EmiNeM » Пет 28 авг 2009 14:57

Лиших се от air bags,шибедах,голям багажник и 4 врати. :lol: Само дето сегашната ми кола ми доставя в пъти повече удоволствие макар и по-стара с 2 годинки. :D

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Пет 28 авг 2009 19:09

Какъв модел е това чудо?

Потребителски аватар
RaCeR_EmiNeM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RaCeR_EmiNeM » Пет 28 авг 2009 19:21

Един написа:Какъв модел е това чудо?
Mitsubshi Eclipse :D

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Пет 28 авг 2009 20:25

Само и само да карам МК3 GTI се простих със всички екстри mhihi за да мога да си купа GTI иначе много пари им искат.Няма клима няма нищо ел. по нея освен люка 2 врати абе ужас ама карам GTI което и исках :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”