Петиция
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Петиция
И аз искам да плащам по 50ст билета да пусна ли петиция?Айде стига вече.Всеки иска намаление за нещо и пуска петиция.90% от студентите задочните повече,редовните по-малко работят.Ми ще плащат колкото мен.Защо не поискате и намаление в кината,бензиностанциите,в магазините.А другите 10%,които не работят ги издържат мама и тати.Нямам нищо против студентите,но вече някои от тях просто прекаляват.Щом имат пари да киснат по цял ден по кръчмите в студентски град,а вечер по дискотеките, ще плащат за билете колкото всички останали.Лично мнение.
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Да я приемаме ли тази тема като 

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
svepldi написа:Никой не иска да се возят безплатно, а с намаление,колеги. Да,повечето задочници работят, а знаете ли заколко пари?
Ко речи?Знаеш ли аз за колко работя? Сега ще ти кажа:
Щата ми е 420лв,и като ми одържат данаци и там всичките глупости остават 350-360лв.И понеже се наложи да тегля заем извади от тея 360лв 215лв и виж колко взимам.И с тея пари издържам семейство.Добре,че жената започна работа иначе бяхме умрели.И не плащам по 30лв наем,който ми включва всички консумативи.Ток,вода,парно,данъци на апартамент,храна,кола,дрехи....
А многострадалните студенти,по цял ден и цяла нощ по заведенията.И не дей да ми казваш,че не е така,защото работя в Ст.град и го обикалям по цял ден.Всички заведения са пълни денонощно.
- svepldi
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
break написа:VW-fenka написа:svepldi написа:Колежке VW-fenka, редовните студенти се ползват с намаление
Отлично знам това... вече 4-ри години !
break, не ми пречи никой ! Да не си бил задочник та се обиди така !
Пречат ми безмислените петиции !
Имам право да си напиша мнението, но ти нямаш право да ми държиш сметка
така си е,права си
само не разбирам с какво точно ти пречат на теб безСмислените петиции ВЪВ ФОРУМА ОФФ?
Колега, не че искам да се заяждам с някой, нито искам да предизвиквам глупави спорове, който каквото иска да си пише. В България 100% важи правилото "Не е важно на мен да ми е добре, а на съседа да му е гадно". Сега намери ли отговор на въпроса какво й пречи на колежката

Редовните студенти са лентяи,които чакат на гърба на мама и тати и по цял ден висят по кафетата по време на лекции, а задочниците учат, работят и плащат данъци за това, че работят и за това и ние искаме финансови облекчения, за разлика от претоварените редовни студенти (за пример колко са редовни мога да дам полвината ми колеги в работата, които бтв са съпричастни с мен), които получават финансово облекчение благодарение на работещите в това число и задочниците. Така че колеги редовни вие нищо не губите, просто сте на гърба на данъкоплатците и когато някой иска малко права, вие скачате, без да сте ущетени. Повтарям и наблягам на това, че петицията е за намаление на картите за градски транспорт за ЗАДОЧНИТЕ СТУДЕНТИ, а не за махането на отстъпката на редовните! Благодаря!
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Батка кви са тия 420 аз си мисля, че в София нямало такива малки заплати, а само ние по малките градове сме с тия заплати....ужас 

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
npachovski написа:Батка кви са тия 420 аз си мисля, че в София нямало такива малки заплати, а само ние по малките градове сме с тия заплати....ужас
то май всички си мислите така, ама не е.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ако някой ми посочи пример на нещо променило се, на базата на някаква интернет петиция, съм готов на момента да отключа темата
Ако някой иска да си търси някакви права, да го прави както трябва, а не лежейки от дивана да пуска петиции
Аз пък смятам да пусна петиция за забрана на задочното обучение. Поне според мен е абсолютно безсмислено. И без това има толкова много "висшисти" в БГ, че се налага огромната част такива, да работят не по специалността си. Пълно е със секретарки тип "офис администратор" със завършено "машеностроене" в ТУ. Да не говоря за десетките юридически факултети по знайни и незнайни университети, които бълват "специалисти"... Във всеки технически университети има по няколко "модерни" специалности, като икономика-на-нещо-си, право-на-нещо-си и подобни бози, от които никой няма нужда. Както и да е, висшето образование в БГ има сериозна нужда от промяна, но тя не е свързана с картите за градски транспорт, нито с интернет петициите и т.н. безсмислени действия.
Попитайте някой работодател колко пъти е попадал на току що завършил студент, който е в час със специалността която е учил и ще разберете колко е сериозен проблема

Ако някой иска да си търси някакви права, да го прави както трябва, а не лежейки от дивана да пуска петиции

Аз пък смятам да пусна петиция за забрана на задочното обучение. Поне според мен е абсолютно безсмислено. И без това има толкова много "висшисти" в БГ, че се налага огромната част такива, да работят не по специалността си. Пълно е със секретарки тип "офис администратор" със завършено "машеностроене" в ТУ. Да не говоря за десетките юридически факултети по знайни и незнайни университети, които бълват "специалисти"... Във всеки технически университети има по няколко "модерни" специалности, като икономика-на-нещо-си, право-на-нещо-си и подобни бози, от които никой няма нужда. Както и да е, висшето образование в БГ има сериозна нужда от промяна, но тя не е свързана с картите за градски транспорт, нито с интернет петициите и т.н. безсмислени действия.
Попитайте някой работодател колко пъти е попадал на току що завършил студент, който е в час със специалността която е учил и ще разберете колко е сериозен проблема

Върни се в “ОФФ-Топик - други”