монтиране на табло от голф 4 на голф 3 ПОМОЩ!
-
- Автомобил:
- Двигател:
монтиране на табло от голф 4 на голф 3 ПОМОЩ!
Искам някои да ми каже има ли идея възможно ли е и ако да как се получава.Има ли нужда от допълнителни преправяния и т.н.Мерси предварително!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: монтиране на табло от голф 4 на голф 3 ПОМОЩ!
Правил съм подобно нещо от Голф 3 на Голф 2.Принципно всичко е възможно,както добре знаеш ама трябва да се мери добре.И се преправя много.
Аз се занимавам само с климатици ама човека много ми се примоли и реших да помогна с каквото мога.Наложи се да:
-се реже самото табло отстрани понеже е по-дълго от купето на Голф 2-ката.
-съответно да се режат и тапицериите на вратите за да могат да се затварят.
-да се мести конзолата за волана надолу понеже пречеше за таблото с уредите.
-да се преправят всички въздуховодои под таблото (понеже садихме и климатик от 3-ка) пък и таблото идваше много напред вече.
-да се местят врътките за огледалата от вратите по-назад за да могат да се регулират и да не опират в таблото.
Ето и малко снимки да погледнеш..и теб вероятно те очаква същото :

Понеже беше рязано преди мен от друг ентосиаст беше изрязано накриво и неточно и останаха известни фуги насам-натам.
Ако питаш мен преди да се захванеш трябва да хванеш една ролетка и да мериш внимкателно следното :
-дали таблото влиза на дълбочина достатъчно.
-дали таблото влиза на ширина достатъчно добре (точно е идеалния вариант,ако е по-късо няма компенсиране и ще е грозно,ако е по-дълго пък трябва да се реже от тапицериите на вратите).
И разбира се да се поготвиш с много време и търпение,защото изисква много внимателно гласене,преценяване и т.н.
А,да на Голф-а се наложи да се отреже и гредата под предното стъкло ама това вече го бяха свършили предишните ентосиасти....доста грубо ама все пак я бяха срязали.
Успех!
Аз се занимавам само с климатици ама човека много ми се примоли и реших да помогна с каквото мога.Наложи се да:
-се реже самото табло отстрани понеже е по-дълго от купето на Голф 2-ката.
-съответно да се режат и тапицериите на вратите за да могат да се затварят.
-да се мести конзолата за волана надолу понеже пречеше за таблото с уредите.
-да се преправят всички въздуховодои под таблото (понеже садихме и климатик от 3-ка) пък и таблото идваше много напред вече.
-да се местят врътките за огледалата от вратите по-назад за да могат да се регулират и да не опират в таблото.
Ето и малко снимки да погледнеш..и теб вероятно те очаква същото :

Понеже беше рязано преди мен от друг ентосиаст беше изрязано накриво и неточно и останаха известни фуги насам-натам.
Ако питаш мен преди да се захванеш трябва да хванеш една ролетка и да мериш внимкателно следното :
-дали таблото влиза на дълбочина достатъчно.
-дали таблото влиза на ширина достатъчно добре (точно е идеалния вариант,ако е по-късо няма компенсиране и ще е грозно,ако е по-дълго пък трябва да се реже от тапицериите на вратите).
И разбира се да се поготвиш с много време и търпение,защото изисква много внимателно гласене,преценяване и т.н.
А,да на Голф-а се наложи да се отреже и гредата под предното стъкло ама това вече го бяха свършили предишните ентосиасти....доста грубо ама все пак я бяха срязали.
Успех!
zfa159 написа:Правил съм подобно нещо от Голф 3 на Голф 2.Принципно всичко ...
Това ли са ти само снимките от Голф 2 1/2?

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
Имаше тема за такава трансплантация пробвай с търсачката 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”