Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./
Baumax има голям паркинг,но и той е в града няма да е удобно за софийската група,според мен най-добре ще е ние да се съберем на лукойла на асеновградско и да държим връзка с колегите те като излезнат от околовръстното на асеновградско ние ще се прикачим към тях нещо такова може да направим,давайте предложения,а за снимките стават най-хубави в движение 
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Аз за т'ва викам да се организира група от 1-5 коли
и да се оди да се забират гоститУ и да ги водим 'дет ни е удобно или направо на АсанГрадско да са зимаме. Определено по-кофти вариант е да ги разхождаме из града. Ако искате да изчакаме и от тях преложения, да видим какво ще им е най-удобно.
vasstop, знаеш ли дали ще правите няк'ви почивки тук с цел посещаване на мивки за каручки, кафенца, нещо?
Май попътно събиране ще е най-добре за всички.
и да се оди да се забират гоститУ и да ги водим 'дет ни е удобно или направо на АсанГрадско да са зимаме. Определено по-кофти вариант е да ги разхождаме из града. Ако искате да изчакаме и от тях преложения, да видим какво ще им е най-удобно.vasstop, знаеш ли дали ще правите няк'ви почивки тук с цел посещаване на мивки за каручки, кафенца, нещо?
Май попътно събиране ще е най-добре за всички.
Rieger-GTO написа:давайте предложения
- gyleto
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PL 1991
Здравейте колеги какво ще кажете за новото OMV което направиха скоро на околовръстното между отбивките за марково и кръговото на митницата,мисля че там ще е добре за сбор преди Рожен удобно е за всички даже и за колегите от София които така или иначе ще минат от там

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Гиле, не е ли твърде малко?
Предполагам, става дума за поне едно 40-45 коли наведнъж!
Чефо мое си е такъв, ама е пич!
Само да не правише глупости по улиците...
Чефо мое си е такъв, ама е пич!
Само да не правише глупости по улиците...
radotom написа:Гиле, не е ли твърде малко?
Чефо мое си е такъв, ама е пич!![]()
Само да не правише глупости по улиците...![]()
И на мене ми с вижда там че е малко
- Pa4o-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
според мен мисля че ще е по одачно на лукойла на асеновградско(където се чакахме миналата година) , там имаше доста място ! Идеята за двете групи е подкрепям с две ръце

- vankoni
- Автомобил: VW passat B3 B5.5
- Двигател: PF1991 ALT2003
- Контакти:
Pa4o-GTI написа:според мен мисля че ще е по одачно на лукойла на асеновградско(където се чакахме миналата година) , там имаше доста място ! Идеята за двете групи е подкрепям с две ръце![]()
![]()
Ако си спомняш само ние задръстихме лукоила, а какво остава ако доидат софианци, трябва по дължината на пътя да спитар. И при такава голяма колона трябва много да се внимава с дистанцията да неси развалим събора.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
vankoni написа:много да се внимава с дистанцията да неси развалим събора.
Много вярно. Миналата година хем гледахме и се пазихме, края на колоната щяхме да правим влакче, а аз да ходя при Радо, да видя как са децата. Ако успея да тръгна с вас, който ме доближи, започвам да го псувам!

- gyleto
Тази вечер, с Чефо минахме специално през OMV, за да видим колко е голям паркингът. Големината му е поне два пъти повече от тази на Лукойл. Има кафене, където може да се седне и мисля, че ще има достатъчно място, за да се паркират всички коли. Удобно е най-вече за групата, която ще дойде от София, защото им е по път. Зад самата бензиностанция има паркинг, който е направен за камиони, които идват от дълъг път. Миналата година всички видяха, че на Лукойл не можахме да се съберем спокойно, а сега чакаме и група от София, която, предполагам, ще бъде най-малко десетина коли. Това е моето предложение, нека още хора изразят мнение по въпроса. 

- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дам. там е доста по-удобно, само че там редовно стоят паркирани две гондоли които заемат почти целия паркинг
- gyleto
Тази вечер беше само една 
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
Ето още едно предложение от мен.
Аз днеска специално минах по-асеновградско.
Най-удобна е бензиностанцията ЕКО тя е след лукойла на който се събираме.Голяма е и така като гледам ще ни събере като капацитет.Ще е удобна както за нас така и за тях.На всеки е по-път.Софийската група като излезнат от околовръстното на асеновградско имат точно 1.9км до нея.
Давайте други предложения,ако не сте съгласни с това.
Аз днеска специално минах по-асеновградско.
Най-удобна е бензиностанцията ЕКО тя е след лукойла на който се събираме.Голяма е и така като гледам ще ни събере като капацитет.Ще е удобна както за нас така и за тях.На всеки е по-път.Софийската група като излезнат от околовръстното на асеновградско имат точно 1.9км до нея.
Давайте други предложения,ако не сте съгласни с това.
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Тази година как ще стой въпроса със скарите ? Ще намерим 1-2 големи и всеки да си носи дърва и въглища ? Или ще се спасяваме по единично ? 
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Дайте да съберем малко инфо, за да знаем колко човека сме, колко коли, колко скари, колко палатки...
Софийската група надали ще се включат, преди ние да се организираме. Говорихме тази вечер с Rieger-GTO и нещо много разпърдяно седи всичко. Ако не знаем колко сме (поне това), то как изобщо избираме къде ще се съберем. Софиянци и те се офлянкват и ник'ви не пишат в тяхната тема
. Както изглежда за сега, двете групи не можем и 20 коли да станем. Аз съм сигурен за себе си, че идвам, както съм сигурен и ще дойдат Дойко, Pa4o, Ради, Стамболийските фенове (
), ама това до тук са грубо 4 - 5 коли. Кой още?
Дайте да се преброим, да се организираме
Драснете по два реда... идвате ли, колко коли сте...
Аз съм с един голф и т'ва е. Евентуално и втора кола, ама за сега няма да я бъде.
Относно ЕКО-то, за което Дойко говори, аз съм много "за"! Не се сещам изобщо кое е, ама по думите му е с предостатъчно място.
Stoi, за сега май сме по единично. Аз ще нося скара за огнище и може би едно BBQ, но то е под въпрос. Вярвам, че ще има още поне 5 скари разни. Ще измислим как да врътнем мръЙките

kokobraiz, имаш ЛС
Софийската група надали ще се включат, преди ние да се организираме. Говорихме тази вечер с Rieger-GTO и нещо много разпърдяно седи всичко. Ако не знаем колко сме (поне това), то как изобщо избираме къде ще се съберем. Софиянци и те се офлянкват и ник'ви не пишат в тяхната тема
. Както изглежда за сега, двете групи не можем и 20 коли да станем. Аз съм сигурен за себе си, че идвам, както съм сигурен и ще дойдат Дойко, Pa4o, Ради, Стамболийските фенове (
), ама това до тук са грубо 4 - 5 коли. Кой още? Дайте да се преброим, да се организираме
Драснете по два реда... идвате ли, колко коли сте...
Аз съм с един голф и т'ва е. Евентуално и втора кола, ама за сега няма да я бъде.
Относно ЕКО-то, за което Дойко говори, аз съм много "за"! Не се сещам изобщо кое е, ама по думите му е с предостатъчно място.
Stoi, за сега май сме по единично. Аз ще нося скара за огнище и може би едно BBQ, но то е под въпрос. Вярвам, че ще има още поне 5 скари разни. Ще измислим как да врътнем мръЙките

kokobraiz, имаш ЛС
Последна промяна от stan4o_mc на Вто 01 сеп 2009 3:47, променено общо 1 път.
-
Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
От слънчев бряг тръгваме 2 коли и ще минем през Пловдив.най-вероятно ще тръгнем към 5-6 сутринта..ако искате да се съберем заедно в колна пишете ми на ЛС или на 0898 715229 калоян