Колеги и аз да се оплача от един меко казано идиот на пътя. Историята е следната, цялото действие се развива в Аспарухово:
Карам си аз

от Аспарухово към Варна! И както си карам, на един завой, този който по път към Галата можеш да се объркаш и да завиеш надясно вместо да продължиш направо, но в обратна посока, един "рацер" който забелязах в огледалото преди това и предвидливо се прибрах по-вдясно на пътното платно след самото завиване, реши, че трябва да ме изпревари и за мое учудване

тоя тапет мина отгоре ми с голф 2 В 1706 СС! . Та въпросния тапет ме изкара чак от пътя при удара, добре, че нямаше бордюр, че тогава можеше и да стане по-лошо! Питам приятелката ми как е?! Слизам, гледам щетите -

ми се чак - калника разбит наново (преди около година бе сменен с нов), вратата одрана до ламарина, бронята и тя цялата надрана - всичко става за секунди; а през това време оня се отдалечава с мръсна газ! Качвам се аз веднага в колата и на едно кръстовище - това преди да започнеш да се изкачваш за Аспарухов мост - забелязвам въпросният автомобил спрял в лентата за завиване наляво. Спирам. Гледам неговата предната гума на пълен десен - явно се е скъсала рейката, а задния мост набит, ама мъжката - явно е изтървал завоя, поради висока скорост и си е потрошил колата. Оня идва при мен и ми казва - "Какво и има на колата?". Ейййй направо побеснях, щях да го спукам от бой, но взеха да изскачат още тапети от някъде и момичето в колата, и бързо се овладях! "Как какво и има, гледай какво я направи?!" Около 5-6 минути викане от моя страна, разбрахме се, че ще я оправи, а оня вони на алкохол и иска да ме убеди, че бил пил само 1 бира преди 40 мин! Аз му казах - "Не се опитвай да ме убеждаваш в нещо в което сам не вярваш!" И докато се разбираме какво ще правим, пристига дежурна патрулка, проверяват ни и в крайна сметка аз им казах, че сме се разбрали кой какво ще прави! Писахме в една книга за двустранното си споразумение, а през това време единия се опитва да ме убеди, че бил в колата при него! Аз му казах - "Да ти приличам на дрогиран или напушен, мислиш, че не виждам ли?" И питах приятелката ми и тя да потвърди, че въпросното лице не е било в колата!
П.П. Нямам автокаско, за което много, ама много съжалявам! При първа възможност ще си направя! Само се надявам да застраховат 17 годишни тройки!
Ето малко снимки:

Беше струна като за 17 годишна кола, ама тоя и разказа играта!