Пич,сега вземи тая касова бележка от ремонта,и с ритник във вратата,влизаш при управителя на бензиностанцията.Казваш,че ако не ти плати ремонта,го съдиш.Помага,не го знам от личен опит,но в офроуда,един симпатяга купува чисто ново санта-фе на приятелката си,отива да го зареди на Боянското ОМВ,чат резорвоара до горе с бензиче,тръгва и след 200 метра угасва.Ония поглежда на КБ че е бензин,веднага при управителя,подписват декларация,че всичко което е причинено по колата,от бензина,се поема от ОМВ,и така ремонтчето (някъде към 2-300 лева ако не ме лъже паметта) са го платили ОМВ.
Пазиш си бележката от бензиностанцията,ако ли не,винаги можеш да кажеш да прегледат камерите.
Не оставяй тия 170 от твоя джоб !!!! Някой трябва да плаща за некадърността си и невежеството.Даже говори в сервиза на Унитрейд,кажи им как стоят нещата,и направо да ти пишат,че и помпата е дала фира,поне да ти я сменят с нова.
Ако ТИ САМ не си потърсиш правата, няма кой да дойде да те заведе за ръчичка и да го стори.Дерзай ! Ще се радвам,ако след няколко дена,напишеш поуст,в който да пише,платиха ми ремонта така и така .... Успех !

Бензин вместо дизел
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Re: Бензин вместо дизел
Абсолютно вярно... Грешките които правят бензинджиите не треа да са за наша сметка... Нашия ремонт също беше поет от ОМВ-то...
- nikcho06
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за коментарите
Може да заключите темата

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Бе,по добре да не е
,че чакам поуста,с текста,че са ти платили ремонта.

- nikcho06
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам касова бележка и няма да съм в София две седмици
Дано поне само това да са проблемите по автомобила и ще съм доволен
,но не дай си боже нещо сериозно ще има жертви 

- feikot
Еееее,тоя който ще ти я кара по ремонти,той да ходи да се разправя.Не оставяй така нещата !
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
OMV редовно ги правят тия номера , но поне си плащат !!! На приятел му платиха смяната на двигателя с нов на един Меган пак заради бензин в дизелова кола 

Бележки, бележки, но не винаги вината е на бензинаджията. Ако си имал различни коли може по навик да кажеш неправилната дума - случва се като си разсеян за малко. Най-добре една ярка лепенка на капачката. По-рано на Петрол имаше малки колонки по 1 за гориво и като спреш на дизела няма как да се объркат, но сега смесени...
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
да ОМВ наистина правят такива неща-отивам веднъж да зареждам и викам на момчето да сложи за 20 лв и таман тръгвам към касата и оня ми вика бензин нали-шегаджия
.Но откакто съм на наливна нафта проблем йок.

- feikot
И аз съм така,от бутилираната нафта по хубава няма.
- nikcho06
- Автомобил:
- Двигател:
Сега колата отказва да запали обадих се пак в сервиза и ми казаха да я закарам пак за да проверят дали не е помпата ако имате някакво решение освен това моля да го споделите защтото не ми се дават пак пари за пътна помощ
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Към колегите по-горе...не е нужно да им казваш какво да ти сложат...той затова е там бензиджията за да ти сипе правилното гориво, ти трябва да кажеш за колко - дали "догоре" или "за...лв" плюс това на бензин трудно се слага дизел предвид че гърлото е по-тънко на резервоара, то и затова най-вече става обратният проблем бензин в дизела...отделно трябва бензиджията да си види на капачката...там си пише
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
ти нидей разчита на тва да не стане като колегата както си вървя и угасна те там по бензинаджийниците не са ги избирали с кастинг ами от кол и въже са ги намерили

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Да, колега прав си...но затова пък бензиностанциите (ОМВ по-специално) си плащат ако те са криви, защото в крайна сметка тяхно е задължението да ти сипят правилното гориво...лошото е да си потърпевш, щото са си разправии
Надявайте се ОМВ да плащат щетите от собствения си джоб. Вземат ги от заплатата на провинения безинджията дето ви е сипал горивото. Дори някой да зареди и да избяга, цялата сума се разделя между служителите на смяна. Чакайте ОМВ да се прецака 
Аз също съм бил свидетел на такива случки, момчето което е заредило му се стъжнява като знае, че ще му резнат половината заплата.

Аз също съм бил свидетел на такива случки, момчето което е заредило му се стъжнява като знае, че ще му резнат половината заплата.
Върни се в “Дизелови агрегати”