Колеги пазете се от менте части
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги пазете се от менте части
Здравеъте колеги проблема е че ми се развали датчика за задната, нормално отидох и си купих нов от евро 07 сложих го и след няколко дена гледам малка локвичка под скоростите помислих че нее хубаво затегнат но като качих колата на канал (голф 3 1,4 датчика е доло и отпред на скоростната кутия)се оказа че не че нее затегната а самия е дефектен и тече през буксата, купих нов и го сложих , казах си време беше да ми се падне менте обаче сега този последния те4е 3 пъти повече от стария. Започва да се разбива идеята на VW евтини части веча са евтини и скапани. Въпроса е ква ми е гаранцията че ако отида в юнитреид ще ми дадат читав датчик като от 2 различни места са ми дали скапани. Мисля да търся втора употреба.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги пазете се от менте части
Сигурен ли си, че нещо не го разваля?
Какво значи менте бе колега, в евро 07 продават само заместители от други марки, оригиналните части са в официалния дилър.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, малко е вероятно да текат два различни от едно и също място и то през буксата. Огледай още веднъж добре нещата. Иначе аз поне бих взел втора употреба.
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
няма какво да го разваля датчика си стърчи отпред и не се допира никаде. Иначе системата е ясна някоя вносител е вкарал един контейнер датяици от китай и е наводнил пазара.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
И моя нов протече сложих втора ръка, че за ориг ми искаха 25лв 

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
И аз патих точно от този датчик. Само че не течеше, а не работеше. Две седмици след смяната спря да работи. Последва замяна с оригинален (за 20+ лв, от Ауто+) и вече 4-5 месеца след смяната проблем не е имало.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
От евро 07 нишо не вземам дори и да ми го подаряват. При тях само боклуци има. преди 2 г ядох дебелия с датчик включвател на радиатора на 155 цата. Смяната там е малко премеждие. След половин ден датчика вече беше скапан 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
kris11 е много прав. Аз съм го ял с амортисьори, съеденител, дискове...
Ако беше потърсил с търсачката, щеше да видиш доста мнения, които да те откажат от Евро 07.
Ако беше потърсил с търсачката, щеше да видиш доста мнения, които да те откажат от Евро 07.
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
явно трябваше сам да си напатя. Ако не намеря втора ръка ще търся оригинал. Сега като сметна ще трябва да налея поне 1 кило масло защото изтече вече доста, мерси колеги за мненията и вни
мавайте какво купувате

- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
Колеги Евро 07 внасят най-големите кучета, както и поне 70-80% от фирмите за авточасти
- gambino
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм изслушал много отрицателни мнения за евро 07.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Грешите за euro 07 на еднин приятел братовчет му работи там и той има информация по-този въпрос!
Знаете ли, че euro 07 е един от основните дилари на авто части!
От няколко години са решили освен дилъри да имат и магазини на дребно!
Не ангажирам никой с това си мнение!
Така ми казаха!
На мен лично ми се случвало да купувам нещо от случаен магазин за авто части и както знаете звънят по-телефона да питат за дадена част и познайте къде звънат!!!!!
Един път като купувах датчик за перка и термостат един се опита да ме врътне така изчаках го аз пред магазина и го проследих с поглед къде отива!
Донесе частите и се опита да ми ги пробута с надценка от 2/3лв, аз му казах, че няма да стане този номер и, че сам мога да отида до euro 07!
И пича си ми ги даде на нормална цена от euro 07!
Не ангажирам никой с това си мнение!
Така ми казаха!
На мен лично ми се случвало да купувам нещо от случаен магазин за авто части и както знаете звънят по-телефона да питат за дадена част и познайте къде звънат!!!!!
Един път като купувах датчик за перка и термостат един се опита да ме врътне така изчаках го аз пред магазина и го проследих с поглед къде отива!
Донесе частите и се опита да ми ги пробута с надценка от 2/3лв, аз му казах, че няма да стане този номер и, че сам мога да отида до euro 07!
И пича си ми ги даде на нормална цена от euro 07!
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
doaiena написа:Грешите за euro 07 на еднин приятел братовчет му работи там и той има информация по-този въпрос!
Е, и...? Това какво доказва? Че не са им боклуци частите ли? Едното не пречи на другото!

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Доказва, че от където и да купиш, ако не внимаваш ще попаднеш на менте, което ще ти го прададът на по-висока цена!
Аз като си купих куче шарнир от автотрейд какво да кажа topran' за 17.50лв, същия можех да си го взема и от euro 07 за 10лв!
Частите се делят на няколко вида!
Яко менте!
Менте!
Читаво менте!

Аз като си купих куче шарнир от автотрейд какво да кажа topran' за 17.50лв, същия можех да си го взема и от euro 07 за 10лв!
Частите се делят на няколко вида!
Яко менте!
Менте!
Читаво менте!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”