здравейте колеги искам да попитам едва ли някой му се е налагало щото до ся не бях виждал четворка без ел.стъкла но все пак от каде как и с кой да се сваржа да си сложа оригинален ел на четирите стъкла като нали на всяка врата да си има копче и на шофиорската както на всички да има и за четирите управление,абе общо зето да си стане Голф 4 с ел.
ориентирайте ме щото незнам какво да правя а пак си е тапо да враткаш дражката като луд
някой от форума занимава ли се с такива работи или трябва само в специализираните магазини и доло горе информативно като пари какво ще струва дали изобщо си заслужава.
мерси предварително,мисля че темата не се повтаря поне аз не намерих
поздрави на всички
Golf MK4 Монтаж на ел.стъкла
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Монтаж на ел.стъкла на Golf 4
Два начина - или във Фолксваген, или при майстор на елстъкла. Със сигурност знам, че има в Пловдив и София. Обаче с амного некачествени и излизат скъпо. Сам оремонта като се развали едно е около 80 лв. Прави си изводи.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Колега, за да стане с 4 ел стъкла ти трябват 4 машинки, централен модул, кори за вратите с място за копчетата и тн. Единствения ти разумен вариант е да прегледаш в нета за обяви за ударен Г4 и от него взимаш всичко в комплект за 200-300лв да кажем... монтажа навсякъде става ако имаш желание и сам можеш да се справиш
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Само малслка когерция към колегата - ако искаш да спестия някоя кинта можеш д асложиш тапи на вратите, на мястото за дръжката, а приподходящи системки можеш да сложиш управлението на стъклата на таблото. Виждал съм такъв, конкретно той не беше сполучлив, но се прави и става хубаво. На г2 е фабрично на таблото и е по-удобно според мен не че ти казвам да вземаш от г2 де...
- aleky
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:Само малслка когерция към колегата - ако искаш да спестия някоя кинта можеш д асложиш тапи на вратите, на мястото за дръжката, а приподходящи системки можеш да сложиш управлението на стъклата на таблото. Виждал съм такъв, конкретно той не беше сполучлив, но се прави и става хубаво. На г2 е фабрично на таблото и е по-удобно според мен не че ти казвам да вземаш от г2 де...
аз си сложих 4 ел стакла на 3ката взех сичко от ударен голф инсталация ма6инки копчета модул и си ги слових сам на дупките на корите сложих тапи от бриколажа за 3 лв стана оригинал защтото има голфове с оригинални ел стакла с тапи на корите
-
- Автомобил:
- Двигател:
каде е тоя модул за стаклата че аз имам проблем с бушоните на стаклата
- hooligan_sk
- Модератор
alexi написа:каде е тоя модул за стаклата че аз имам проблем с бушоните на стаклата
Бушоните са си при всички други бушони, модула е в шофьорската врата залепен за машинката там
-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега знаели някои колко ампера теа дае бушон 14 голф 4 че доста често ми горва слагам на сутринта игорял някои ако микаже кво даправя штее мн добре че вече се побьрках
- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:...ако искаш да спестия някоя кинта можеш да сложиш тапи на вратите, на мястото за дръжката, а при подходящи системки можеш да сложиш управлението на стъклата на таблото...
При мен е така.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, аз съм с ел. стъкла само отпред, слагани са допълнително в Италия, копчетата са от bmw и се намират на таблото отляво и отдясно на копчето за аварийните светлини. Та въпроса ми е, може ли да си сложа оригинален пане с копчета от дву-врат голф 4 за да може само предните да са ми ел. и за да ми излезне по евтино разбира се, а който се вози отзад да му мисли, ша върти като щурав. Инсталацията която имам както написах по горе е слагана допълнително, ще съм много благодарен ако може някой колега да качи снимка на този модул за стъклата, как изглежда и как е захванат за самата машинка. Имам адски много мерак и достатъчно условия да си го направя сам, ударени голфове бол
може колеги ! всичко може ! ако не стане с малко пари -направете го с много пари!и когато питате ,питайте така-как мога без пари да си направя ел пакет? опитайте!
- hooligan_sk
- Модератор
koco написа:Здравейте, аз съм с ел. стъкла само отпред, слагани са допълнително в Италия, копчетата са от bmw и се намират на таблото отляво и отдясно на копчето за аварийните светлини. Та въпроса ми е, може ли да си сложа оригинален пане с копчета от дву-врат голф 4 за да може само предните да са ми ел. и за да ми излезне по евтино разбира се, а който се вози отзад да му мисли, ша върти като щурав. Инсталацията която имам както написах по горе е слагана допълнително, ще съм много благодарен ако може някой колега да качи снимка на този модул за стъклата, как изглежда и как е захванат за самата машинка. Имам адски много мерак и достатъчно условия да си го направя сам, ударени голфове бол
Щом имаш ел стъкла значи ти трябват само кори с копчета на тях и букси като за голф, защото копчетата на БМВ при всеки случай са на друг стандарт... Така като се замисля ще ти излезе не много по-скъпо да вземеш целия комплект 4 кори и машинки с модула от ударен голф
-
- Автомобил:
- Двигател:
всичко си намерих без пари!!! Няма да обяснявам как успях да си набавя частите, но ми останаха само някои дреболии и в най скоро време ъапочвам монтажа
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
моят съвет е да си намерите ударена кола и да дейдтвате,трябва да се смени и комфорт модула!Тоест понеже вие нямате на колите си да се прибави,имате ли фабрична аларма?
-
- Автомобил:
- Двигател:
а, ако комфорт модула е от бензинова кола?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”