Питане относно PayPal
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Питане относно PayPal
имам някакви пари в акаута ми в пеипал , как мога да си прехвърля в картата , че нещо не мога да открия 

Като за начало трябва да имаш работеща Виза Електрон за международни разплащания, може и дебитна, може и кредитна. Регистрираш я в акаунта и оттам на сетне, оторизация на карта с четири цифрения пин, който ти излиза с билинга при първо плащане. След което от меню - Withdraw си пущаш сумата и имаше някъв период докато парите дойдат по сметка ти 5 ~ 7 работни дни. Има и такса 2евро за превода. Нормалния акаунт на PayPal имаше някакво ограничени за сумата която можеш да прехвърлиш към картата си в рамките на година, може да ти се наложи да ъпгрейдваш акаунта, ако сумата е големичка.
Има Визи които не работят с PayPal, например тези на ОББ..... поне до Декември миналата година. На мен ми се наложи да си вадя нова от Уникредит, с тях няма проблем. Имай предвид, че Withdraw с Mastercard нестава, въпреки, че можеш да си пазариш с нея.
Има Визи които не работят с PayPal, например тези на ОББ..... поне до Декември миналата година. На мен ми се наложи да си вадя нова от Уникредит, с тях няма проблем. Имай предвид, че Withdraw с Mastercard нестава, въпреки, че можеш да си пазариш с нея.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
morfei1 написа:Като за начало трябва да имаш работеща Виза Електрон за международни разплащания, може и дебитна, може и кредитна. Регистрираш я в акаунта и оттам на сетне, оторизация на карта с четири цифрения пин, който ти излиза с билинга при първо плащане. След което от меню - Withdraw си пущаш сумата и имаше някъв период докато парите дойдат по сметка ти 5 ~ 7 работни дни. Има и такса 2евро за превода. Нормалния акаунт на PayPal имаше някакво ограничени за сумата която можеш да прехвърлиш към картата си в рамките на година, може да ти се наложи да ъпгрейдваш акаунта, ако сумата е големичка.

незнаеш колко съм благодарен ... къде ли не рових , ама като незнам англииски те на...
поръчах си парите...
отново благодаря
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Имам регистрация в PayPal, пазарувал съм и друг път. Днес реших да си купя нещо. Въвеждам си паролата и когато цъкна на Pay Now ми излиза ето това
Къде да търся проблема? В банката или в paypal-a ... Ако изчакам 1-2 дни дали ще се оправи. Пак повтарял купувал съм чрез paypal и тази карта неведнъж.
We were unable to verify your credit or debit card. To proceed with your purchase, please select a different payment method or add a different credit or debit card, then click Continue.
Къде да търся проблема? В банката или в paypal-a ... Ако изчакам 1-2 дни дали ще се оправи. Пак повтарял купувал съм чрез paypal и тази карта неведнъж.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
по някаква приичина картата вече не е валидно платежно средство за пейпал. провери дали не е изтекла валидността й, ако не е, опитай да я регистрираш отново. ако не става - питай в банката.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
две уточнения:
- не е задължително да ти вземат такса при получаване на средства в твоя пейпал акаунт, ако наредителя плати таксата
- за да си изтеглиш парите от пайпал акаунта към твоята банкова сметка плащаш задължително едни 2 евро такса + такси по превода от тяханата банкова сметка в бг към твоята в бг
- не е задължително да ти вземат такса при получаване на средства в твоя пейпал акаунт, ако наредителя плати таксата
- за да си изтеглиш парите от пайпал акаунта към твоята банкова сметка плащаш задължително едни 2 евро такса + такси по превода от тяханата банкова сметка в бг към твоята в бг
Последна промяна от maxpayne на Пон 15 фев 2010 17:39, променено общо 1 път.
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
joro_kem написа:по някаква приичина картата вече не е валидно платежно средство за пейпал. провери дали не е изтекла валидността й, ако не е, опитай да я регистрираш отново. ако не става - питай в банката.
Картата е валидна до 04/2010. Днес отидох до банката да сложа пари в нея, за да си купя нещо и сега не става ... В PayPal статуса ми пише Verified или нещо такова.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
бих заложил на факта, че срока на картата изтича скоро
най-добре питай пейпал
най-добре питай пейпал
Върни се в “ОФФ-Топик - други”