Какво ще рече "цигания" ? Някой може ли да го дефинира. В този ред на мисли за мен пък е "цигания" хората:
-да си слагат ароматизаторите на огледалото за обратно виждане
-да си слагат огромни крайни гърнета тип "кюнец"
-да си слагат така безмисленото "спортно окачване" на коли 90 коня
-да карат кола GTI която е 150 коня и да си сложат газова уредба
-да си затъмняват стъклата с фолио, а не да си купят истински тонирани стъкла
-да се оплакват всички от пътната полиция - ми научете се да карате както се кара кола по път по който има малки деца,възрастни хора,хора с увреждания. Всички карат като че ли се се учили на писта където всичко е разрешено.
И накрая за всички ще кажа че под моята кола свети зелено и най-интересното е, че като спра някъде хората не започват да ме псуват, а идват при мен и ме питат къде могат да си направят и те така колите. В крайна сметка всеки си решава как да му изглежда колата - дали иска да се отличава от другите и да го помнят с нещо , или да бъде поредния обикновен човек, който никой и с нищо няма да запомни. Извинявам се ако съм обидил някой, но всеки ИМА право да изрази себе си както намери за добре без това да навреди на никой.

Проект "неон"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- parabadabal
- Автомобил: VW Golf 3 GT
- Двигател: AEK
- Контакти:
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проект "неон"
Евала
!
Такова умно изкаване не съм чел от доста одавна !
Напълни ми душата ! Точно казваш истините и аз се опитах да го намекна това но
ти си го направил както трябва !

Такова умно изкаване не съм чел от доста одавна !
Напълни ми душата ! Точно казваш истините и аз се опитах да го намекна това но
ти си го направил както трябва !

Колега за това с Полицията съм напулно съгласен и те подкрепям.Но за останалото всеки си има различно виждане и възмозност.
Ето едно светодиодно осветление с ритъма на музиката. Цветовете приливат един в друг. Свързал съм ги така, че да мога да светят само зелени или само сини, и 2те както се вижда. Интересното е че сините, които отреагирват на Високите на музиката... ако сте пуснали някой хаос трак.. и на колуминацията на трака има засилване на високите, преди бас продължението, в този момент сините придобиват ефекта на блиц лампа от дискотеката. Ефекта е готин. ето и линк http://vbox7.com/play:4fa00036
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Еееехххх! Айде пак на топлата вода! А са замислете за защо ми е такъв ник-а!
П.П. Беше на мода преди години, но пък на който му харесва-да си свети.

П.П. Беше на мода преди години, но пък на който му харесва-да си свети.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
parabadabal написа:Какво ще рече "цигания" ? Някой може ли да го дефинира. В този ред на мисли за мен пък е "цигания" хората:
-да си слагат ароматизаторите на огледалото за обратно виждане
-да си слагат огромни крайни гърнета тип "кюнец"
-да си слагат така безмисленото "спортно окачване" на коли 90 коня
-да карат кола GTI която е 150 коня и да си сложат газова уредба
-да си затъмняват стъклата с фолио, а не да си купят истински тонирани стъкла
-да се оплакват всички от пътната полиция - ми научете се да карате както се кара кола по път по който има малки деца,възрастни хора,хора с увреждания. Всички карат като че ли се се учили на писта където всичко е разрешено.
И накрая за всички ще кажа че под моята кола свети зелено и най-интересното е, че като спра някъде хората не започват да ме псуват, а идват при мен и ме питат къде могат да си направят и те така колите. В крайна сметка всеки си решава как да му изглежда колата - дали иска да се отличава от другите и да го помнят с нещо , или да бъде поредния обикновен човек, който никой и с нищо няма да запомни. Извинявам се ако съм обидил някой, но всеки ИМА право да изрази себе си както намери за добре без това да навреди на никой.
3-те удебелени реда които си написъл съвсем не е така.
Огромно крайно гърне се нуждае при много коли със силов тунинг
Спортното окачване ншма нищо общо с мотора на колата, то придава стабилност и визия на автомобила
Има фолио което не е толкоз евтино и ако пече слънцето в колата ти колкото и да си на клима винаги ще е жега. А и фабрично тонирани стъкла рядко съм виждал
Та описаните от теб работи хич не са селски. Неона е отживелица и сега е пълна селшния. Поне така мисля аз, както и всички лепенки от сорта: НИтро, ремус, рекаро.
ПП. ти на каква кола искаш да слижиш този неон, дай някоя снимка.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Неон мога да сложа......ако вече съм направил следните неща......
джанти, окачване, пълен оптичен пакет, боя за 3000 лева.....и тогава мога дас и позволя да сложа и неон.....но на почти стоковата си кола.....няма да го набода....
джанти, окачване, пълен оптичен пакет, боя за 3000 лева.....и тогава мога дас и позволя да сложа и неон.....но на почти стоковата си кола.....няма да го набода....
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
ZeroCool написа:Неон мога да сложа......ако вече съм направил следните неща......

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Кой какво си мисли е за него казано съвсем отрковено никой неможе да дава мнение !
Тай като някой харесват пример Фолсваген други БМВ
!
Такаче избора е на тоз който искам и има $ да зложи за подобно нещо !
Тай като някой харесват пример Фолсваген други БМВ

Такаче избора е на тоз който искам и има $ да зложи за подобно нещо !
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз си мисля, че неона колкото и селско да е си има + страни. човечеца ще си направи колата да е на 1 сантим от земята, ще си качи мацката отпред, 2ма - 3ма отзад, ще излезе на центъра на "града", но тъйкато всеки център има по 1 бабунка, ще пропусне да я види, защото слуша музика на мах от поне 200кW озвучение и ще се нацели точно на нея.
тук идва мястото на неона, човечеца може съвсем спокойно да слезе от колата, да се наведе и да погледне дали има поражения под колата, като неона ще освети абс. всичко под нея.
тук идва мястото на неона, човечеца може съвсем спокойно да слезе от колата, да се наведе и да погледне дали има поражения под колата, като неона ще освети абс. всичко под нея.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Колега евал много хубаво го каза ! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
....и в крайна сметка кво разбрах от темата... -> НИЩО... цигания е, не е цигания.. не разбрахте ли.. разни хора, разни идеали... или там как беше, та ще се появи ли такав дето да обясни стъпка по стъпка за такива кат мене как става цаката... от купуването до монтирането
поздрави 

- martin4o_mom4e
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PF 1988
ilkooooG2 написа:....и в крайна сметка кво разбрах от темата... -> НИЩО... цигания е, не е цигания.. не разбрахте ли.. разни хора, разни идеали... или там как беше, та ще се появи ли такав дето да обясни стъпка по стъпка за такива кат мене как става цаката... от купуването до монтиранетопоздрави
Точно и на място

-
- Автомобил:
- Двигател:
Дайте цена на неона от къде и за колко.
- parabadabal
- Автомобил: VW Golf 3 GT
- Двигател: AEK
- Контакти:
http://led.omega-light.com/Modules/modu ... 20info.pdf
за сега това е под моята кола, цвета е зелен и свети перфектно, особено як ефект има през зимата когато караш на сняг.
за сега това е под моята кола, цвета е зелен и свети перфектно, особено як ефект има през зимата когато караш на сняг.