http://banks.dir.bg/2009/09/01/news5004712.html
Намаляват катастрофите у нас по холандски модел
Глобите за неправилно шофиране първо да се плащат, а след това да могат да се обжалват - това ще бъде предложено като промяна в Закона за движение по пътищата, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Такъв е холандският модел, въведен във Франция преди известно време. Само за една година той е дал резултат 50 процента намаляване на пътнотранспортните произшествия.
Цветанов допълни, че за първия учебен ден заедно с министъра на образованието Йорданка Фандъкова ще създадат организация за безпрепятственото му протичане.

Първо плащаш, после обжалваш
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: Първо плащаш, после обжалваш
Данъчните закони в БГ отдавна са на принципа - ВИНОВЕН до доказване на противното 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Само да допълня, че това е сигурен начин за увеличаване корупцията в КАТ. Ако сега се намират хора, които биха оспорили акт в съда и ще си търсят правата ако не са извършили нарушение, то по новата система (човека взе парите и каза "чакай малко") ще пада голямо "черпене"
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
що си мисля, че каквото и да се измисли, все във форума има компетенции които ще са против ?!
ми аре кат сте толко умни предложете вие

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
аха,значи нещо като водата
*ибват ти една тяхна си база за 6 месеца,и ако не си употребил толкова другия път плащаш по-малко...
Могат ли да предложат и холанският модел при хазартните игри,или ДДС за лекарствата,или за книгите-е такива работи да научат от холандците
*ибват ти една тяхна си база за 6 месеца,и ако не си употребил толкова другия път плащаш по-малко...
Могат ли да предложат и холанският модел при хазартните игри,или ДДС за лекарствата,или за книгите-е такива работи да научат от холандците
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:що си мисля, че каквото и да се измисли, все във форума има компетенции които ще са против ?!
Не знам кого визираш в случая, но всъщност да, аз съм толко умен, затова обещавам да предложа когато ми обещаят да ме чуят. Дали някой от форума е против е без значение, освен ако Цветан Цветанов не се подвизава тук инкогнито. Просто споделям новината.
Ludia написа:ми аре кат сте толко умни предложете вие
предложението и старо и изтъркано
камери и микрофони в полицайските коли и полицаите на пътя - да се пресече корупцията
камери по светофари, улици и магистрали - да се запечатват и наказват нарушителите !!!!
топлата вода ли ще откриваме ????
а и още нещо много важно според мен
конфискуване в полза на държавата на мпс-то на каращите след употребе на алкохол или дрога , и каращите без книжка или временно отнета такава
да видим тогава кон боб яде ли
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:Ludia написа:ми аре кат сте толко умни предложете вие
предложението и старо и изтъркано
камери и микрофони в полицайските коли и полицаите на пътя - да се пресече корупцията
камери по светофари, улици и магистрали - да се запечатват и наказват нарушителите !!!!
топлата вода ли ще откриваме ????
а и още нещо много важно според мен
конфискуване в полза на държавата на мпс-то на каращите след употребе на алкохол или дрога , и каращите без книжка или временно отнета такава
да видим тогава кон боб яде ли
с две ръце съм за !!! ама нали се сещаш, че пак ще има недоволни...
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Точно така требе да се напрай дееба

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Както казаха по Дарик Остава да въведат и "Първо стреляш, после предупреждаваш"...
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колко хора обжалват актове много малък процент най-много някое възражение в акта и това е.Над 90 % от колите или водачите са нередовни и като те спират полицаите се хващат само за едно ако те проверят както му е редът гуми,светлини,изгорели газове течове на масло половината коли ще седят на трупчета.Стига сте ревали от известно време чета само мрънканици и рев в тоя форум на който не му изнася да ходи пеша или да сменя държавата.Тука оправия нема или буташ на ченгето или плащаш като поп влагат се неимоверни услилия и средства да се заобикаля закона по всевъзможни начини.Всеки който кара прави нарушения безгрешни хора няма!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
amikus написа:Стига сте ревали от известно време чета само мрънканици и рев в тоя форум на който не му изнася да ходи пеша или да сменя държавата.Тука оправия нема или буташ на ченгето или плащаш като поп влагат се неимоверни услилия и средства да се заобикаля закона по всевъзможни начини.Всеки който кара прави нарушения безгрешни хора няма!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”