Колеги пазете се от менте части

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги пазете се от менте части

Мнениеот mania » Сря 02 сеп 2009 15:34

:D :да:

Потребителски аватар
polturgais
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот polturgais » Сря 02 сеп 2009 20:22

ауто+ от там може да си вземете нещо що годе качествено , казвам ви го защото съм работил в сферата и змам какво се продава в еврото а по малките магазини за авточасти зареждат от там следователно и от тях

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 02 сеп 2009 20:50

doaiena написа:Аз като си купих куче шарнир от автотрейд какво да кажа topran'

:dummy: :D Ба си боклукчивата марка. През 2006г купих чисто нов вентилатор за радиатора на Г3 / никъде по моргите не намерих/. Броих 108 лв .След няма и 1 година Голчо като спре на светофар предницата му подскача като работи вентилатора. :shock . Гледам и не вярвам - кръга на перката станал на елипса , а не стига това ами и и перката е изметната с около 3 см и по оста :shock . Първа степен на ел.мотора даде фира . Ядосах се и го смъкнах и в контейнера директно. За 40 лв намерих перфектен наистина оргинален Бош . Все още не дава нишан за разбита втулка или неизправност.
Не си смятам труда понеже добих квалификация и нощем да сменям вентилатора.
По истинска част от на моргите няма , но се взима според това колко е възможно да е износено.

stefan237
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefan237 » Сря 02 сеп 2009 21:14

За един колега взехме дебитомер от евро 07. Чисто нов, 280 лв. Разопаковахме го лично , слагаме го и изобщо не работи. пластините вътре запоени все едно в час по труд и техника. Пълен боклук. Не знам може и да е случайност, ама няма да взема нищо от там.

QAZIMODO
Автомобил: VW GOLF
Двигател: AHF

Мнениеот QAZIMODO » Сря 02 сеп 2009 22:33

намен мисе прецака кафевия дадчик за налягането на маслото.отидох в евро 07 и там ми казаха че кафеви дадчиц изобщто несе произвеждали и ми дадоха син,които неработеше.отидох в друг магазин и си купих нормален кафяв дадчик. изгоря ми бензиновата понпа.купих си от евро 07 мапко (немска) за 125 лв и тя изгоря на 7-мия ден.и след това ми казаха че неприемат рекламации.когато пазарувам в евро 07 на името на фирмата в която работя ми дават 30% отсъпка от цената на стоката.въпреки това оттам вече ништо некупувам!!!

Потребителски аватар
autoteam
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот autoteam » Чет 03 сеп 2009 18:43

Здравейте от мен :D аз съм в сферата на авточастите. Най голямите боклуци се продават от "EURO 07" но няма да си крива душата че и ние взимаме от тях, но сега ще ви кажа защо. Идват много хора които като им кажеш цена и те викат "еееее мн ми е скъпо, няма ли нещо по евтино", и естествено му казваме да и си му взимаме от еврото. Един съвет от мен карайте си яко колите и никога не си взимайте евтини неща, винаги излизат по скъпо.

Потребителски аватар
iv4o9999
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iv4o9999 » Чет 03 сеп 2009 22:37

е това е приказка хората са го казали евтиното излиза скъпо защото осега като си сметна датчика съм купил 2 за по 6.50 и 9 кинта , трябва да си долея масло на скоростите и да си купя още един читав датчик а кило масло е кум 15-20 кинта до тука удоволствието е кум 40 нкинта без нов датчик :beat_butt2

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 05 сеп 2009 8:10

Работих в сферата на авточастите по едно време.Еуро 07 са големи вносители, поддържащи голяма складова наличност, затова много магазини работят с тях. На БГ пазара се търси евтиното, затова и вносът е такъв, за надценките т.е. маржа нищо не мога да кажа за тях, не съм им виждал фактурите по внос :) .

Иначе аз забелязвам,че цените на някои части като датчици, свещи и подобни консумативи са почти еднакви между VW дилър и дилър на части заместители.Защо? - защото и дилърът на неоригинални части иска да печели яко и съответно продават на цени, близки до оригиналните.
Затова, каквото и да ви трябва - преди да купите звъните един телефон на хората и VW, питате за цена и си правите сметката.
Примерно преди седмица си взех свещи за моята кола.В който и да е магазин, с незнаен произход и качество се продават по 13-14 лв/бройката, а аз ги взех от VW със щампи на Audi/Vw, марка NGK за 14,90...

Потребителски аватар
iv4o9999
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iv4o9999 » Нед 06 сеп 2009 8:26

Купих си оригинален датчик втора ръка за 10 лева само времето ще покаже за сега работи

Потребителски аватар
voi_skayt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот voi_skayt » Чет 10 сеп 2009 22:48

Купих от там съединител за двойката, комплект феродов огледален и лагер, уж някакъв италиански. Половин година карах с него и така го продадох но вече чувам двама мой познати да псуват въпросната верига, заради някаква планка на ролка купена от там единият бил сринал клапаните /а те при него са 20/ на фиата си

Потребителски аватар
iv4o9999
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iv4o9999 » Пон 14 сеп 2009 9:11

вече мина около седмица течове няма .Оригинала си е оригинал

Saho_Golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Saho_Golf » Сря 12 дек 2012 0:14

Аз си купих радиаторче за Парно марка "Topran" уж немски оказа се пълен боклук са като дойде зимата нетопли грам утре ще слага, 2-ра употреба Valeo оригинално дано да има повече топло.

Потребителски аватар
spears
Автомобил: VW VENTO
Двигател: 2.0 16v ABF

Мнениеот spears » Чет 13 дек 2012 12:03

Колеги като ви чета коментарите и аз почвам да се притеснявам за моите чисто нови амортиосиори и съединител от euro07 :banghead: :063:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”