днес в електорнната ми поща пристигна добра оферта за лапотп (този за 419лв). Малко ме усъмни да не е изпозван и за това се разрових в нета за да видя за какво става на въпрос
и намерих още две оферти. На и на трите места приликата в данните е само размера на монитора, но дори и вида не съвпадаше. Искам да питам възможно ли е един и същи модел лаптоп да се продава от два различни дистрибутора или както там се води и да имат различни параметри?
Инфо относно лаптоп
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Re: Инфо относно лаптоп
брат не се занимавай с тая реликва, виж цените на ниския клас лаптопи по около 1000 лева има толкова изгодни...да дадеш 500 леа за туй, процесора е центрино и принципно е остаряваща технология, харда и рамта са...
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Да, възможно е. Д610 е само модела, а него може да го има в 1001 различни конфигурации, както си забелязал.
Със сигурност е употребяван, защото модела е стар. Което не значи непременно, че е лош.
Със сигурност е употребяван, защото модела е стар. Което не значи непременно, че е лош.
Ясно. Благодаря за инфото и съветите. Просто ме интересуваше възможно ли е това. Отговорът е да. Очевидно са щайги и не струват.
ЖИВИ И ЗДРАВИ всички!!!
ЖИВИ И ЗДРАВИ всички!!!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Аз на 2 от 3те скрийншоти видях, че си пише, че лаптопа е употребяван...
Не се връзвай на спам
Не се връзвай на спам

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От квант сервиз далече гаранционното обслужване е кошмар.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
квант сервиз не ми звучи като лидер на пазара. особено с това "сервиз". мервал съм разни банери из нета с тяхни "оферти" и не бих се замислил дори да се набутам с нещо от тях.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лаптоп поради спецификата му е за препоръчване чисто нов че после цирка е голям и боли джоба ако требва на лизинг ама нов да бъде.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Точно на нов лаптоп цирка може да е повече от голям. Ако имаш предвид гаранционно обслужване, то не опира до това дали лаптопа е нов или стар, а до фирмата, която го е произвела и/или от която си го купил.
Така че въпросът си е на кантар...
Така че въпросът си е на кантар...
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Втора употреба е. Може да се уреди за около 370лв. Проблема е, че гаранцията е малка и съответно риска е по- голям. Има нови за около 600лв., а най-добре модел за около 850лв.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
На мен последният делл ми харесва , идеален е за работа, а и DDR2 и RS-232 на едно място е рядкост. 
Всъщност си взех съвсем скоро подобно нещо и определено съм доволен.

Всъщност си взех съвсем скоро подобно нещо и определено съм доволен.
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Имам горчив опит с лаптопи втора ръка, въпреки че все още имам идеален 10 годишен оригинален Компак Пентиум 3/800
Аз лично ако търсех евтин лаптоп бих взел някой по-евтин вариант на Асус, има и около 700лв чисто нова машинка (15 инча) с 2 години гаранция и с много по-добри параметри от тези в Квант...
Иначе ако ти трябва лаптоп - пишеща машина - в Ибей има доста бройки на Compaq Armada M700 примерно - за 100-тина долара заедно с доставката можеш да си вземеш перфектен Пентиум 3, който ще те надживее

Иначе ако ти трябва лаптоп - пишеща машина - в Ибей има доста бройки на Compaq Armada M700 примерно - за 100-тина долара заедно с доставката можеш да си вземеш перфектен Пентиум 3, който ще те надживее

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”