Здравейте фолксваген маниаци!
Ще започна така-имам си една мечта.Да съм горд притежател на VW Golf 1 cabrio....
И сега съм на път да я осъществя.Имам един приятел,който в момента е в Англия по работа и днес ми изпрати това на имейла: http://search.autotrader.co.uk/es-uk/www/cars/advert+search/Ne-2-4-5-6-7-8-27-44-49-53-61-64-67-103-133-146-236,N-14-29-240/advert.action?R=200935340878425&distance=160&postcode=Me18+5nf&channel=CARS&make=&model=&min_pr=500&max_pr=3000&max_mileage=&vehicleYearOfManufacture=1991&vehicleRegLetter=J
Някой досега купувал ли си е кола от Англия и колко пари струва да се докара колата в България?
Според вас могат ли да ме изпържат с голфчетО?Приятелят ми твърди,че в Англия законите относно продажбата на колите са много стриктни и няма как да те излъжат за състоянието и сервизната книжка...
Моля за съвет.
Благодаря ви предварително!

Покупка на VW GOLF 1 cabrio от Англия
-
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Покупка на VW GOLF 1 cabrio от Англия
Нека преди да се стигне до каквито и да е действия, да отиде и да види дали наистина съществува този автомобил. Иначе не е кой знае каква философия. За измамите в интернет, и особено в Англия, е писано доста. Попрочети.
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
В БГ има къде ,къде по-запазени и от тази за по-малко и на по-ниска цена. За пример давам кабриото ,което беше на Елена(червеното) ,в момента се продава в мобилето за около 3500лв(по спомени). Разгледай го

-
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11241629218102721&f1=details
Да не би да е това кабрио?
Незнам хора...Тази кола ми е мечта от доста години...Пък и е класика все пак!
Да не би да е това кабрио?
Незнам хора...Тази кола ми е мечта от доста години...Пък и е класика все пак!
- Gigabyte
Същото
Отиди го разгледай ,все пак ти е близко ,знаеш ,че е реална кола ,а не само на обява
Радвам се като има хора ,които желаят да карат такова старо кабрио ,особенно такива ,които изпълняват същата мечта като моята(да си вземат 1ца кабрио) 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Gigabyte написа:СъщотоОтиди го разгледай ,все пак ти е близко ,знаеш ,че е реална кола ,а не само на обява
Радвам се като има хора ,които желаят да карат такова старо кабрио ,особенно такива ,които изпълняват същата мечта като моята(да си вземат 1ца кабрио)
Стара Загора не ми е много близко, но все пак.....
Колата е в Топ 10 на най-великите коли на всички времена.А пък и е култова!
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Докаарване на ход под 1000 лева в никъв случай и то ако си печен и си го правил.Автовоз-1500 лева.Това са цените и пак ще си с десен волан,ако го обърнеш ше се върже 7-8 бона
Няма сми

Няма сми

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обявата от Англия, която колегата е постнал, е за автомобил с ляв волан! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре...
Така или иначе вече позапочнах да се оглеждам...Моля ви кажете ми какви проблеми имат 1-чките най-често.Сиреч за какво трябва да се оглеждам.И също така-лесно ли се намират части за тях?
Това са засега върпросите ми,ако се сетя още нещо ще питам...
Дай Боже скоро време и аз да съм в клуба на гордите собственици на Голф 1 кабрио

Така или иначе вече позапочнах да се оглеждам...Моля ви кажете ми какви проблеми имат 1-чките най-често.Сиреч за какво трябва да се оглеждам.И също така-лесно ли се намират части за тях?
Това са засега върпросите ми,ако се сетя още нещо ще питам...
Дай Боже скоро време и аз да съм в клуба на гордите собственици на Голф 1 кабрио

- Gigabyte
Части бол ,не е проблем ,не живеем в 20ти век ,сега има за всякакви коли части...
Минуси може би по купето доста често гният под самия гюрук,по пода ,но ако е след 85 е по-малка вероятноста ,защото от тогава имат много повече защита против корозия...
Минуси може би по купето доста често гният под самия гюрук,по пода ,но ако е след 85 е по-малка вероятноста ,защото от тогава имат много повече защита против корозия...
-
- Автомобил:
- Двигател:
А по двигателя някакви по-често срещани проблеми за които трябва да се оглеждам...
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Търси от последните, които са 1992г. с фабричните широки брони, прагове и вежди. Без тях Голф 1 Кабрио изглежда някак недовършен 

- Gigabyte
Stefan написа:Търси от последните, които са 1992г. с фабричните широки брони, прагове и вежди. Без тях Голф 1 Кабрио изглежда някак недовършен
С Карман брони има и 85та например

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”