Здравейте колеги!
Имам следния проблем.При закупуването на автомобила ми Голф 4 ТДИ АХФ-мотор лампичката на АБС-а пресвяткаше или с др.думи свети когато си иска.Реших да почистя датчика започна да свети постоянно.Дава ми грешка Left Speed Sensor....такаааа купих си друг датчик смених го и пак същото нито се трие грешката,нито изгасва лампичката и показва Left Speed Sensor ,че има проблем.От какво може да е така освен от сензора?
Ако знаете или сте се сблъсквали с такъв проблем помагайте!
Проблем с ABS-а
- hunters
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с ABS-а
Аз незнам и несъм се и сблъсквал аз също имах проблем с АБС и да се надявам че вече няма и да имам, но като изписва за левия сензор това нека не се приема буквално тоест сензора може да е здрав може да има някой прекъсан кабел или нещо букса да е замърсена или окислена трябва да се разгледа всичко около датчика а не конкретно само датчика пригледай всичко свързано с него за да се изхвърлят вероятности една по една добре си тръгнал от дачик после виж букси после кабели и така едно по едно това е моето мнение 
Сетих се за една история
Един човек си купил VW бус чисто нов от ... да не казвам име на фирмата, че ще ме отрежат пак...таа купил си той бус( превозвал си хора с него човека, беше шофьор в частна фирма за превози), ама буса през 1-2 месеца се в сервиз ходи за по седмица и уж все го оправяли а проблемите оставали. Най- накрая пичовете казали, че проблема е в турбото. Сменили турбото и познайте
нищо проблема си останал. Човека напусна тая фирма тази година и буса още не беше оправен.
Пич, все си мисля че читав майстор ти трябва на тебе. Аз си мисля че проблема ти е в кабелите и най-вече в буксата, ама това са само предположения. Тия работи е трябвало да ги провериш още преди да купуваш нов датчик. И си провери предпазителите върху акумулатора, единия е за ABS-а.
Един човек си купил VW бус чисто нов от ... да не казвам име на фирмата, че ще ме отрежат пак...таа купил си той бус( превозвал си хора с него човека, беше шофьор в частна фирма за превози), ама буса през 1-2 месеца се в сервиз ходи за по седмица и уж все го оправяли а проблемите оставали. Най- накрая пичовете казали, че проблема е в турбото. Сменили турбото и познайте
Пич, все си мисля че читав майстор ти трябва на тебе. Аз си мисля че проблема ти е в кабелите и най-вече в буксата, ама това са само предположения. Тия работи е трябвало да ги провериш още преди да купуваш нов датчик. И си провери предпазителите върху акумулатора, единия е за ABS-а.
- muko
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR 1991
Благодаря Ви!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”