bucata88 написа:Носачите са алуминиеви, както каза колегата N1P0, доколкото знам мисля, че е съвместна разработка с isuzu.Но не си заслувава подръжката, наистина е като на мерцедес, но който се чупи постоянно
двигателят е на Фиат
bucata88 написа:Носачите са алуминиеви, както каза колегата N1P0, доколкото знам мисля, че е съвместна разработка с isuzu.Но не си заслувава подръжката, наистина е като на мерцедес, но който се чупи постоянно
За бензиновия twin spark аз добра дума не съм чул.
bucata88 написа:От Италия бегам вече.![]()
![]()
![]()
Symptom написа:Имам френд с 155, почти нищо не е правил по нея..ама тя с ие старата генерация....от истинските, тез новите, май,май....
ще го мисля
Symptom написа:Имам френд с 155, почти нищо не е правил по нея..ама тя с ие старата генерация....от истинските, тез новите, май,май....
ще го мисля
stanko_g написа: карах една 97-ма на мой приятел 1 месец...какво да кажа вътре всичко скърца,мърца,беше 1.3 или 1.4 боксер двигател уж 90 коня,mhihi
stanko_g написа:тва алфата не може да го нарека кола който каквото иска да ми говори поне тези до 2000 година са пълни лешовекарах една 97-ма на мой приятел 1 месец...какво да кажа вътре всичко скърца,мърца,беше 1.3 или 1.4 боксер двигател уж 90 коня,ама имам чувстовото че карам 30 магарета
отделно че пали когато си иска,пуши отзад когато си поиска..мани мани..ше му еб@ и френската чикия опа италянска да река
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта