А сега малко по темата. Регулирам си фаровете веднъж годишно в сервиз. И след смяна на крушка/и ако се наложи и ми се стори наложително. Като отвътре са ми на "2", горе-долу златната среда.
greda написа:.........
brum написа:С ксенон съм - луксима и крушки предназначен за рефлекторни фарове. Това че с евтин ксенон нямало смисъл да си регулираш фаровете - не съм съгласен. При мен разликата между халогенна крушка и ксенонова е само в силата и цвета на светлината. Петното на стената и в двата случая е както по картинките за регулиране на фарове.
greda написа:brum написа:С ксенон съм - луксима и крушки предназначен за рефлекторни фарове. Това че с евтин ксенон нямало смисъл да си регулираш фаровете - не съм съгласен. При мен разликата между халогенна крушка и ксенонова е само в силата и цвета на светлината. Петното на стената и в двата случая е както по картинките за регулиране на фарове.
И аз така знам, че всъщност правилно подбрани и регулирани ксенони не е..ават околните. А и да си кажа честно, редовно се разминавам със стари коли с ксенони и няма проблем
batececo написа:greda написа:brum написа:С ксенон съм - луксима и крушки предназначен за рефлекторни фарове. Това че с евтин ксенон нямало смисъл да си регулираш фаровете - не съм съгласен. При мен разликата между халогенна крушка и ксенонова е само в силата и цвета на светлината. Петното на стената и в двата случая е както по картинките за регулиране на фарове.
И аз така знам, че всъщност правилно подбрани и регулирани ксенони не е..ават околните. А и да си кажа честно, редовно се разминавам със стари коли с ксенони и няма проблем
http://www.youtube.com/watch?v=yVuSSdZNsZw
parno написа:имам наблюдения че из Бургас повечето коли които заслепяват са таксита...сякаш нарочно го правят.
batmilko написа:Няма отговор НЕ - защото не е имало нужда
Ако фаровете са ти добре регулирани, светят хубаво, не заслепяват колите срещу и пред теб..
Къде е моят отговор
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта