Проблем със задния тампон на носача на пасат 91-ва
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със задния тампон на носача на пасат 91-ва
Смених си преди 10 000 км задния тампон на носача (сложих тампон на febi) но явно отново е тръгнал да се къса защото се чува леко да трака. Това е третия тампон, който трябва да сменя. Да ми кажите как да процедира или какъв тампон да си купя.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Проблем със задния тампон на носача на пасат 91-ва
Да оцелиш качествен тампон си е късмет
Тампоните има значение как се слагат - ако не са правилно сложени се късат по-бързо.
Моите ги сменях доста отдавна. Сложиха ми плътни. За сега са добре - може би съм минал 50 000км.
Също така е от значение дали заобикаляш дупките или прелиташ ниско над тях

Тампоните има значение как се слагат - ако не са правилно сложени се късат по-бързо.
Моите ги сменях доста отдавна. Сложиха ми плътни. За сега са добре - може би съм минал 50 000км.
Също така е от значение дали заобикаляш дупките или прелиташ ниско над тях

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами по отношение на слагането гледах да съвпаднат точките и стрелката, но иначе тампоните ми не бяха плътни, ако може някой да каже от къде да си намеря плътни тампони?
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Може да пробваш с оригинален уж на Lemfiorder...продават се в няколко магазина тук,но за Стара Загора незнам.Иначе огледай да няма нещо друго съмнително по това колело,което да натоварва тампона...примерно изпуснал амортисьор или знам ли и аз...огледай.Може просто и да е бил менте. Моите ги смених преди 3 години и вече около 40 000км и не са мръднали...ама нямам идея каква марка са сложили тогава.