бензинова помпа

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
gospodinoff
Автомобил:
Двигател:

бензинова помпа

Мнениеот gospodinoff » Чет 03 сеп 2009 8:33

от скоро имам кола и имам някой проблеми с нея, и лошото е че почти нищо не разбирам от коли :( :( :( колата ми е на газ но при мокро ми прави проблеми. Та искам да я направя и на бензин има проблем и не върви на бензин.
Мисля че е от бензиновата помпа защтото беше оставена без бензин, искъм да я сменя обаче неразбрах къде точно стои и как се вади четох че като я извадиш може да я пробваш на акумолатора дали е здрава но и това нз как се прави, ако някой може да ми обясни по подробно ще съм му мн благордарен или да ме препрати към по подробни линкове

s_v_n
Автомобил:
Двигател:

Re: бензинова помпа

Мнениеот s_v_n » Чет 03 сеп 2009 11:15

каква е колата,че не се разбира?

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Чет 03 сеп 2009 18:06

За проблемите при мокро време търси проблема в бобина,дистрибуторна капачка и кабелите на свещите огледаи ги добре на тъмно ги навлажни с рака и запали двигателя виж да ли ще искри от някое.
За помпата на бензин ли палиш или деректно на газ.Извади маркуча на бензина и даи на контакт ако хвърли бензин значи работи(трябва да премериш налягането и) ако няма нищо премери идва ли и захранване-зад задната седалка в багажника има едно кръгло капаче под него е помпата.

Последна промяна от vaskoto1 на Чет 03 сеп 2009 18:10, променено общо 3 пъти.
Причина: шо си не земеш един буквар и да си го почетеш малко?

Потребителски аватар
xaxo666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xaxo666 » Пет 04 сеп 2009 23:56

За проблема при мокро време ако имаш на дистрибуторната капачка гумено 4ерно на нея го махни задържа влага при мен беше от това доста срещан проблем при стари дистрибуторни капа4ки.Пищи каква е колата за да можем да ти отговорим за помпата по точно.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”