Покажете им лицата!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Покажете им лицата!

Мнениеот iGolf » Съб 05 сеп 2009 11:16

бях чел някъде за тази акция -ако може така да се нарече ,мислите ли че има някакъв смисъл от подобни щуротии http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=211538?
Изображение
аз лично имам снимки и клипове на много "пилоти" из България,но с какво бихме допринесли изпрашайки техни снимки или клипове?

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Покажете им лицата!

Мнениеот groznika » Съб 05 сеп 2009 11:21

Подкрепям, но нема кЪ да стане, а и ще трябва да издадат каталог с размерите на енциклопедия британика...

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 05 сеп 2009 11:22

Според мен реално погледнато къмпанията е безмислена. Не виждам как ще се опасиш от такива хора? Как ще знаеш примерно че те са навън с колата освен ако не го видиш и какво? Докато отивам до магазина ще питам от къмпанията дали знаят точното лице дали е с колата навън? Просто от такива изруди спасение няма.. Колкото и да се пазиш неможеш да се опасиш това е самата истина. Би трябвало на такива рацери да им се направи друга къмпания. НИКОГА ДА НЕ МОГАТ ДА ОПРАВЛЯВАТ МПС, дори и колело със спомагателни гуми!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 05 сеп 2009 11:31

А бе докато не започнат да конфискуват книжки и лични МПС заради алкохол и докато не започнат спиртните рейсъри да влизат по затворите заради шофиране в нетрезво състояние, ако ще по новините да ги покажат оправия няма да има.
Основен проблем е слабата политика на държавата в областта. Друг съпътстващ проблем е корупцията. Жив пример си остава убиецът Ставински. За милиони няма закони... За кокошка няма прошка...
Правораздавателната ни система е мудна и крива. Мери с различен аршин според банковата сметка на виновния...

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Съб 05 сеп 2009 11:42

groznika написа:А бе докато не започнат да конфискуват книжки и лични МПС заради алкохол и докато не започнат спиртните рейсъри да влизат по затворите заради шофиране в нетрезво състояние, ако ще по новините да ги покажат оправия няма да има.
Основен проблем е слабата политика на държавата в областта. Друг съпътстващ проблем е корупцията. Жив пример си остава убиецът Ставински. За милиони няма закони... За кокошка няма прошка...
Правораздавателната ни система е мудна и крива. Мери с различен аршин според банковата сметка на виновния...

дяволски си прав,аз наблюдавам всяка вечер (зад нас има кръчме)как си пииват от 8 до 11 вечерта,после се мяткат на колите и хаиде,това е всяка божа вечер ...ако се заварди кръстовището само за една вечер поне 20 книжки ще отлетят,но не сме ние хората да даваме съвет на полицията.А паркирането.... :horror: няма тротоар жени с детски колички откъде да минат и си бутат по платното.Един път побеснях,тумба богати цигани наспряли на целия тротоар,единия с Х5 насред пешеходната пътека,и се обадих в КАТ,човека каза че там нямало знак(явно правилника за движение по пътищата не важи)и нищо не можело да се направи а и не били в пражо да идат и та търсят кой бил собственика на колата та да го глобят!каза ми да се обадя в общината и да съм им кажел да сложат знак....смятай за кво иде реч!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 05 сеп 2009 11:54

iGolf написа:
groznika написа:А бе докато не започнат да конфискуват книжки и лични МПС заради алкохол и докато не започнат спиртните рейсъри да влизат по затворите заради шофиране в нетрезво състояние, ако ще по новините да ги покажат оправия няма да има.

дяволски си прав,аз наблюдавам всяка вечер (зад нас има кръчме)как си пииват от 8 до 11 вечерта,после се мяткат на колите и хаиде,това е всяка божа вечер ...ако се заварди кръстовището само за една вечер поне 20 книжки ще отлетят,но не сме ние хората да даваме съвет на полицията.А паркирането.... :horror: няма тротоар жени с детски колички откъде да минат и си бутат по платното.Един път побеснях,тумба богати цигани наспряли на целия тротоар,единия с Х5 насред пешеходната пътека,и се обадих в КАТ,човека каза че там нямало знак(явно правилника за движение по пътищата не важи)и нищо не можело да се направи а и не били в пражо да идат и та търсят кой бил собственика на колата та да го глобят!каза ми да се обадя в общината и да съм им кажел да сложат знак....смятай за кво иде реч!

Това също е така, на мен преди 2 дни ми удариха колата, на паркинга такива пияници и какво ще направя, ще викна полиция? И какво аз не видях че точно той я е ударил казаха ми хората. Но срещу парите неможе да се рипа, ще почерпи полицията и на другия ден най-много да остана без кола защото парите говорят а бедните мълчат. Има много неща за обсъждане които са извън темата но това не е работата. Истината е че няма да се оправи нищо.. Ние говориме и в същото време правиме същите грежки това е... реалноста!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Съб 05 сеп 2009 20:56

много тъпа кампания. някой от тях 25-26г пешлимета може даже да се възгордеят от това - с нашата ценностна система.

Последна промяна от vaskoto1 на Съб 05 сеп 2009 20:58, променено общо 1 път.
Причина: на всяка манджа си мерудия забелязвам... получаваш още едно предупреждение.

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Пон 07 сеп 2009 9:10

подкрепям подобно начинание - докато има търпимост и безразличие към ненормалниците на пътя, убийствата и смъртта от катастрофи ще става все повече.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 07 сеп 2009 10:21

Отдавна ми се върти идеята да монтирам някоя минимум 1.3Mpix (да може да се четат регистрационните номера) камера на моето голфче и да си направя да записва постоянно. Понеже професионалната апаратура струва мама и тате мися с WEB камера и едно netbook-че да вържа положението. И аз съм се нагледал на мега идиоти.

Потребителски аватар
StefanDragnev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StefanDragnev » Пон 07 сеп 2009 10:59

Идеята е добра ... но като се позамислите колко нарушения правим ....
Има теми като ... "Информация за камерите по пътищата на България."
"Къде ни снима КАТ !!!"
"Около 30 камери имат ..."
"Камерите на КАТ в София!!!Допълнение + анкета"
"Камерите на КАТ !!!"
.... и още много подобни, а сега едни идеи, една подкрепа ...
Не казвам, че идеята е лоша, но защо в едната тема се криете от камерите, а в друга чак по колите си слагате .... :roll:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 07 сеп 2009 11:08

има ли изисквания към снимките, да знам каква да им пратя на хората... :roll:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 07 сеп 2009 11:26

спрете

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 09 сеп 2009 7:43

Тъпа, безсмислена капания, подлагам на съмнение законнността й.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”