аз лично имам снимки и клипове на много "пилоти" из България,но с какво бихме допринесли изпрашайки техни снимки или клипове?
groznika написа:А бе докато не започнат да конфискуват книжки и лични МПС заради алкохол и докато не започнат спиртните рейсъри да влизат по затворите заради шофиране в нетрезво състояние, ако ще по новините да ги покажат оправия няма да има.
Основен проблем е слабата политика на държавата в областта. Друг съпътстващ проблем е корупцията. Жив пример си остава убиецът Ставински. За милиони няма закони... За кокошка няма прошка...
Правораздавателната ни система е мудна и крива. Мери с различен аршин според банковата сметка на виновния...
iGolf написа:groznika написа:А бе докато не започнат да конфискуват книжки и лични МПС заради алкохол и докато не започнат спиртните рейсъри да влизат по затворите заради шофиране в нетрезво състояние, ако ще по новините да ги покажат оправия няма да има.
Основен проблем е слабата политика на държавата в областта. Друг съпътстващ проблем е корупцията. Жив пример си остава убиецът Ставински. За милиони няма закони... За кокошка няма прошка...
Правораздавателната ни система е мудна и крива. Мери с различен аршин според банковата сметка на виновния...
дяволски си прав,аз наблюдавам всяка вечер (зад нас има кръчме)как си пииват от 8 до 11 вечерта,после се мяткат на колите и хаиде,това е всяка божа вечер ...ако се заварди кръстовището само за една вечер поне 20 книжки ще отлетят,но не сме ние хората да даваме съвет на полицията.А паркирането....няма тротоар жени с детски колички откъде да минат и си бутат по платното.Един път побеснях,тумба богати цигани наспряли на целия тротоар,единия с Х5 насред пешеходната пътека,и се обадих в КАТ,човека каза че там нямало знак(явно правилника за движение по пътищата не важи)и нищо не можело да се направи а и не били в пражо да идат и та търсят кой бил собственика на колата та да го глобят!каза ми да се обадя в общината и да съм им кажел да сложат знак....смятай за кво иде реч!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта