Как мога да си продам колата в чужбина
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как мога да си продам колата в чужбина
Здавейте колеги! В Гърция съм и на маитап един албанец иска да ми купи Вентото.Няко зане ли дали е възможно да стане зделката тука и какви са процедурите?
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Как мога да си продам колата в чужбина
И аз съм мислил по този въпрос
Много гърци обаче не си регистрират колите закупени от германия защото имат някакви високи такси.
Мисля обаче че няма проблем да я продадеш. Правите един договор, даваш му големия талон и готово. После той се оправя нататък

Много гърци обаче не си регистрират колите закупени от германия защото имат някакви високи такси.
Мисля обаче че няма проблем да я продадеш. Правите един договор, даваш му големия талон и готово. После той се оправя нататък

- curso
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък съм чел в някакъв друг форум,че има проблем. КАТ не искат да ти свалят колата от регистрация ,тъй като трябва да им предадеш табелите на номерата, за да направят това. Все пак трябва да има начин....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Завърнах се преди няколко дни от Украйна.
Там Лада 2107 Класика върви с цена 2000$-3000$. То колкото и да не ги харесваме Ладите, за техните пътища това е изборът. И аз съм се замислил по този въпрос. Но при влизане в Украйна граничните власти слагат отметка в паспорта ти с каква кола си влязъл и когато излизаш гледат паспорта.
Там Лада 2107 Класика върви с цена 2000$-3000$. То колкото и да не ги харесваме Ладите, за техните пътища това е изборът. И аз съм се замислил по този въпрос. Но при влизане в Украйна граничните власти слагат отметка в паспорта ти с каква кола си влязъл и когато излизаш гледат паспорта.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”