Този колега ще ме умори

velev90 написа:даите дасе саберем една седмица някаде дасе саберем пои4и хора
velev90 написа:даите дасе саберем една седмица някаде дасе саберем пои4и хора
drwaco написа:един подпис и от менимам стаж 4 години по строителство топлоизолациа,6паковки,бои вутре6на ма6инна мазилка и т.н. умея по4ти вси4ко в момента ба4кам като автомонтиор
но о6те сум новобранец оба4е пари4ките ми идват малко ако има някои да турси работник тук сум в софиа
morfei1 написа:Аз па за 70000 и кусур ще си купя R32. За 30000 бона ще му вкарам тунинг и ще скрия шапката на всички
ChimeyJimmey написа:В момента съм в Керамоти.
........
P.S. Наистина има много българи - с благоевградска, смолянска, пловдивска и бургаска регистрация. Гърците така и са нарекли част от плажа в Керамоти - Паралия Вулгарикос...
А, има и един простак с пловдивски бял Г3 "Street Racing", който пърди редовно през центъра, за да се изяви...
В 20:30 golf777 написа:аз имам 12 зум не ми убягнаха даже цицата на едната се виждаслед малко ги качвам
В 9:30 сутринта Luciano написа:12 часа вече седя и чакам....
npachovski написа:kokskok написа:За тея дето изказват мненията за 1000-та оборота няког аимали ли сте гти чели ли сте литература че да видите колко им е празния ход на тея автомобили или цел живот сте карали дизелаци ?
кво изказвате мнеиня без да сте запознати
![]()
![]()
![]()
О не тоя е за бисеритевъпреки, че съм с предупреждение ама тоя така се изряза, че не мога да не му се посмея публично
vasstop написа:Харманлйеее, админ те чака тука на крака, ако нема сминка ке имаgolf777 написа:аз имам 12 зум не ми убягнаха даже цицата на едната се виждаслед малко ги качвам
![]()
parno написа:я по-добре нещо по-просто но стилно за разлика от повърнати светодиоди в калъп за стоп
enigma79 написа:тихо дане чуят другите,но като се развъртях с ъглошлайфа,падна голямо рязане
ами после,като нямах колонки,реших да наместя тези от 2та излишни събуфера,со право,со лево накрая с кютек
и станаха,сега съм доволен,само където като удари баса кората играе торбалан кючек
май трябва дая подсилвам с арматурно желязо
bucata88 написа:Като гледам колегите кви разходи са описали лошо ми става де жаву получавам
mafiacartel написа:....в перфектно състояние без следи от употреба ,незначителни драскотини или драскотини.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта