помощ поло метан какъв двигател
-
p_pobeditel
- Автомобил:
- Двигател:
помощ поло метан какъв двигател
колеги искам да купя поло и да му сложа метан; на кой двигател(1995-1999г)става евтината уредба тоес кой двигател скакви колектори е защото май има мi с пластмасови колектори и няма да стане

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: помощ поло метан какъв двигател
1,3 АДХ е твоя двигател, моноинжекция , с метални колектори, и здрав мотор е. 1,6 моно (ако откриеш) е също с метални? Но щом търсиш метан да слагаш значи искаш абсолютната евтиния, така че АДХ
А кой дявол те бута да отепаш багажникот на колата , както и амортисьорите ииии двигателя??
А кой дявол те бута да отепаш багажникот на колата , както и амортисьорите ииии двигателя??
Мойто е 1.4 пална и е с метални колектори и е с метан ...
икономията е на ниво но едно е лошото че нямам на близо метан ходя до Казанлак или до Пловдив да зарейдам 
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По добре на Пропан-Бутан ако питаш мене ... хем по ефтино ... хем по-голям обсег ... хем повече газстанции ... хем по-добре за мотора и за колата! Тези пари дето ще ги даваш за метан .. си купуваш едно 1,4 16V и му слагаш газов-инжекцион ... и си питаш шапката!

- vanka76
- Автомобил:
- Двигател:
Я не се занимавайте с глупости? И на газ съм карал, само метан не съм пробвал, но мога да кажа, че на бензин си най-добрата оферта. Вярно в града малко повече харчи, но на дълго се компенсира.
Няма такова нещо. 
Специално за моята кола мога да кажа.. София - Бургас на газ: 25лв., на бензин над 50лв.
Компенсира ама друг път.
Специално за моята кола мога да кажа.. София - Бургас на газ: 25лв., на бензин над 50лв.
Компенсира ама друг път.
- eradev
- Автомобил: HR-V
- Двигател: D16W1
абсолютно съм съгласен с колегата, че на газ е най-добре. Моето е 1,6 АЕА с обикновена газова, тъй като съм с метални колектори. Разхода в Бургас е 10-11, извънградско около 7. На бензин харчи 5,5, което по 2 лв е 11лв, разликата е 4 лв в сравнение с газта.
Баце един съвет нети трябва тоя метан ебавашмайката на двигателя мн барзо.Аз имам метан но искам да го махна че си е икономия икономия си е ама като почнеш да оправяш двигателя каде отиваме .. ЗА тва слагаш газта и забравяш Айде успехчета

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”