FUN
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Re: FUN
Уши,тип, президентски !
На другия ден след любовна среща.
ТЯ казва на приятелка:
- Изкарах най-разкошната нощ в живота си! Първо бяхме на ресторант. После отидохме у тях, а там първо 30 минути предигра, после 2 часа секс, а после 4 часа се гушкахме.
ТОЙ казва на приятел:
- Доста зле мина...В ресторанта беше ок, след отидохме у нас и 30 минути не можах да го вдигна, после пък два часа не можах да свърша, а след това не можах да заспя и си говорихме 4 часа.

ТЯ казва на приятелка:
- Изкарах най-разкошната нощ в живота си! Първо бяхме на ресторант. После отидохме у тях, а там първо 30 минути предигра, после 2 часа секс, а после 4 часа се гушкахме.
ТОЙ казва на приятел:
- Доста зле мина...В ресторанта беше ок, след отидохме у нас и 30 минути не можах да го вдигна, после пък два часа не можах да свърша, а след това не можах да заспя и си говорихме 4 часа.

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Преди малко една мацка ме разби с въпроса: "Ако си оставя прозорците затворени, ще ми се изхаби ли акумулатора?" 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Организирало се световно първенство по кърък. Явил се най-големия кърък в света и завършил втори... щото е кърък 

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996

Кауфланд, Пловдив - преди около месец.
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Иванчо се качва в последния момент на влака, няма запазено място за спален вагон, бутнал един двайсетак на шафнера да го сложи на някое свободно място. Шафнерът взел мангизите и го пратил в едно купе, където имало едно грозничко, очилато девойче-само.
След един час, мацето отива при шафнера разстроено и се оплаква:
-Господине, като дойде този хубав младеж при мен, нищо не казах, като изкара едно шише и го изпи, също нищо не казах, като ме опипа за гърдите и между краката, също нищо не казах, като се съблече, също не реагирах, но като ми свали очилата и ги сложи на надървения си член и
рече:
"-А, сега хуйчо, виж какъв крокодил ще ебем!"
Не издържах и идвам да ви се оплача!

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Скрита камера - танк гази кола

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
В момента, на мода е стамбини и михаела,нарочно с малки.А също се нсоси старах и слух че 2012 ще изчезнем като вид.Този клип мисля че е доста добър.Но не достатъчно,трябваше аз да съм водещ,да има повърнати жлъчки от смях.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”