В деня след събора Стоянчо ни организира есна страхотна екскурзия из забележителностите в района.Заведе ни чак до пещера Дяволското гърло.Вечерта каза ще ви заведа на страхотна механа в с.Смилян.Както пътувахме към Смилян усетих че има нещо в поведението на колата.И не след дълго по завойте скъсахме сепаротора на външното каре, се оказахме без движение в колелетата.Аз до като установя кое каре сме скъсали Стоян вече беше задвижил нещата.Беше се обадил на негови познати от същото село да се притекат на помощ които се отзоваха на 3 минута.Не след дълго ми звънна телефона и от среща беше Нандо и вика саше само кажи какво е карето и го вземам веднага и тръгвам към мястото а часа е 22.30.Прецених обстановката и реших да сменим карето на сутринта по светло.Все пак отидохме до чудесната мехата вечеряхме ,Нандо дойде в същата механа в Смилян който е на около 20км от Смолян донесе ни карето ,и ни прибра обратно към Смолян.На сутринта станхме рано и в 7.30 тръгнахме с колата на стоян на баща му за Смилян.За 1 час сменихме карето с моя приятел и сьфорумник kasidi който също се казва Стоян.Момчета големи сте без Вас бях глас в пустиня.