Модератолите извратиха ли се или просто им е интереснсо да хапват пуканки на таятема? Да ударим едно ключе, а?
Haralampi написа:Темата по начало беше извратена и се доизврати.
Haralampi написа:Защо винаги когато идва реч за някакъв автомобил се изхожда от "ръчкане" ??
На вас младежи някога хрумва ли ви, че не всеки си купува кола за да я "ръчка" ??![]()
Аз ползвам кола за да стигна от точка А до точка Б.
theultimate написа:Haralampi написа:Защо винаги когато идва реч за някакъв автомобил се изхожда от "ръчкане" ??
На вас младежи някога хрумва ли ви, че не всеки си купува кола за да я "ръчка" ??![]()
Аз ползвам кола за да стигна от точка А до точка Б.
Да, ама не съвсем. Защото предполагам че на магистралата искаш да подържаш 130-140. А мойто 1.6 да държи 130 на баир трябва да му извадя душата и да го карам на 4та в 4000+ оборота. Големия мотор ще ги кара спокойно и още ще може. Като натоваря 4 човека пък хептем трябва да се кара в обороти. А същите коне на купе от голф4, извадени с цената на 16V....още по кофти. Просто тая кола при всяко ходене на планина, море и т.н с пълна кола по бързи пътища и баири и е вадено душата. Пък може и да се кара спокойно без да се тормози колата. Затова тук там с трабанта изпреварвам някоя друга западна кола
theultimate написа:
Да, ама не съвсем. Защото предполагам че на магистралата искаш да подържаш 130-140. А мойто 1.6 да държи 130 на баир трябва да му извадя душата и да го карам на 4та в 4000+ оборота. Големия мотор ще ги кара спокойно и още ще може. Като натоваря 4 човека пък хептем трябва да се кара в обороти. А същите коне на купе от голф4, извадени с цената на 16V....още по кофти. Просто тая кола при всяко ходене на планина, море и т.н с пълна кола по бързи пътища и баири и е вадено душата. Пък може и да се кара спокойно без да се тормози колата. Затова тук там с трабанта изпреварвам някоя друга западна кола
Haralampi написа:theultimate написа:
Извода от всичко това е, че колата ти е за диагностика![]()
Който има опит и представа се смее на писанията ти в момента...
P.s. Може би... ама само може би..... 1.4 на Голф 4 не е като 1.4 на Голф 2
Haralampi написа:Който има опит и представа се смее на писанията ти в момента...
theultimate написа:Тоя с едната камера не съм аз!!!
Голфа градско си набира екстра. На клипчета е като тези от youtube. Просто извън града като вдигнеш 140 по равното се вижда, че толкова си му е силата на газ и нагоре трябва да го настъпвам почти до край, както и за да държа тая скорост на баир. Аз говоря с колко може да се кара нормално един двигател, не колко вдига с газ до ламарината. Не съм карал четворка 1.4, но си представям на моите коне да лепна още 200кг и да изнеса мощността във високите обороти. Така или иначе карам точно тази кола по друга причина - да кажем че не ми е кой знае какъв проблем ниската мощност, защото карам предимно сам и я компенсирам с обороти. Но ако трябва да купувам друга кола няма да е под 100 коня и със сигурност няма да е малък 16V да давам по 300-400лв за ремъци за нищо. Моите разбирания са че евтината (като мойта) кола е каквато намериш запазена за парите, които имаш, с компромис откъм конкретен двигател и екстри. Кола за 6-7 бона и нагоре като Г4 се очаква да е комфортна и мощна. Все още не карам по 200км на ден градско че да ми пука за +-1-2л разход. Сега....не секи може да има KR/ABF/1.8T и за това си хвали умреляка. Аз поне си признавам че искам по-мощно
theultimate написа:...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта