Не ми отчита колко е загряла колата т.е. не се мърда стрелката на таблото.
Перката на радиатора и тя не се включва.
кажете кои датчик да сменя?
голф 2
1.6 ЕЗ
Кой датчик да сменя?
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кой датчик да сменя?
За перката,датчика за нея.Намира се на самия радиатор.За стрелката температурния датчик може да е заминал,или вътре в самото табло да имаш проблем.
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
кой от двата е за стрелката? и как мога да проверя дали проблема не е в таблото? нещо на късо да дам?а
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при мен датчика е на казанчето за антифриза.
този на радиатора включва перката
този на радиатора включва перката
LuIS написа:Не ми отчита колко е загряла колата т.е. не се мърда стрелката на таблото ...
Не съм много на вътре в нещата, ама дано не е като моя проблем дето имах, а именно - нямах термостат.
-
PitkataJoe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, мисля, че датчикът който можеш да провериш се намира там, където ти е термостата. Датчикът е с 2 пина, черен на цвят. Можеш да пробваш да вържеш накъсо двете жици и да видиш дали има промяна в уреда. Самият датчик можеш да провериш като измериш съпротивлението на студена кола и после на загряла - това на студена трябва да е по-голямо от това на топла. Някъде по форума имаше стойности на датчика за инжекциона - тези на уреда са горе-долу 50% по-ниски. Успех.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
2ката няма датчик на термостата колеги
всички май си мислите за отвратителните пластмасови фланци с термостат и 124 датчика и маркуча на повечето 3ки
всички май си мислите за отвратителните пластмасови фланци с термостат и 124 датчика и маркуча на повечето 3ки
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Относно неработещата перка провери първо предпазителя.
Датчикът за таблото се намира на входа на главата, гледай за кабел жълт с червена нишка. Откачи го и го задръж към маса, стрелката на таблото трябва да се отклони в крайно дясно положение, ако таблото е в изпраност.
Датчикът за таблото се намира на входа на главата, гледай за кабел жълт с червена нишка. Откачи го и го задръж към маса, стрелката на таблото трябва да се отклони в крайно дясно положение, ако таблото е в изпраност.
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
този на казанчето е за нивото на антифриза.а за стрелката мисля че е на фланеца който седи на главата отдясно
- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
golfmk1 написа:този на казанчето е за нивото на антифриза.а за стрелката мисля че е на фланеца който седи на главата.....
Точно там на троиника с датчиците се намира Черен е на цвят.Извади куплунга и дай накъсо ако уреда е наред стрелката ще се отклони на макс.
- hristo stankov
- Автомобил: VW GOLF II
- Двигател:
1. Гасиш колата.
2. Вадиш буксата на единия датчик и с помоща на тънка тел или парченце кабел
даваш двата кабела на буксата на късо. Ако вътре табло стрелката отди до крайно дясно положение таблото ти работи и това е датчика за смяна, ако нищо не се премества на тази изкараната букса опитай като извадиш другата и по същия начин.
2. Вадиш буксата на единия датчик и с помоща на тънка тел или парченце кабел
даваш двата кабела на буксата на късо. Ако вътре табло стрелката отди до крайно дясно положение таблото ти работи и това е датчика за смяна, ако нищо не се премества на тази изкараната букса опитай като извадиш другата и по същия начин.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”