Нали знаете че с новите талони /новите в смисъл тези от 5-6 години дето са/ не се знае кой колко точки има към момента.
Един познат ме светна на следното: Когато ти напишат акт и ти вземат талона, същия се прикача към акта с телбод и прави дупки на талона. Когато полицай хване някой в нарушение /примерно/ и гледа на талона колко дупки има /т.е. колко акта са писани към този талон/ и ако са повечко знае че дадения човек няма много останали точки и така изнудват за повече пари.
Не знам дали е така на истина но до този извод стигнахме.
Полицайте и контролните точки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
досега на мене колкото пъти са ми взимали талона /а това е било 6-7 пъти/-дупки няма, само с кламер е бил прикрепян...
не за всяко нарушение, за което се прави нак. постановление се взимат точки, примерно, ако ти вдигнат колата с паяк-не се отнемат точки има и други нарушения, не са много вярно е, но има
не за всяко нарушение, за което се прави нак. постановление се взимат точки, примерно, ако ти вдигнат колата с паяк-не се отнемат точки има и други нарушения, не са много вярно е, но има
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Silver_Bullet написа:Pichaga написа:примерно, ако ти вдигнат колата с паяк-не се отнемат точки
Е добре де на мене с паяк ми вдигнаха един път оба4е имам 2 дупки на талона, а дори полицаите ми казаха 4е няма да взимат то4ки. Това какво зна4и?
това означава, че са го дупчили с телбод, което много ме изненадва, колкото пъти ас ме спирали и актували, но нямам дупки
виж си на нак. постановление горе в дясно дали пише отнети КТ и бройка, ако няма, значи не са ти отнети
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”