Неприятните изцепки на Рожен

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Re: Младост - седмична локална среща - Понеделник 19:30

Мнениеот bobo7 » Вто 08 сеп 2009 16:41

a и после що не идват хора ;)

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Вто 08 сеп 2009 17:41

Така: след изписаното досега исакм да кажа:

1.ИЗВИНЯВАМ СЕ за постъпката си,тъй като и аз бях в тази групичка,макар и да не съм къртил от конструкцията на къщата,а да съм взел 2-3 изкъртени дъски от земята.Смятам ,че постъпката ни е вулгарна и безотговорна!!!Може би подведени от постъпката и думите на Сашко: "...че миналата година се е къртило от същата къщичка.." сме си позволили вандалщина.Много ми е наприятно за някакви си дъски да си провалим хубавото прекарване!Все пак сме хора и грешим!Малко неетично беше от страна на модераторите до говорят за майки,путки и т.н. (надявам се да е било под влиянието на алкохола и адреналина)!!!Наистина се извинявам за случката от мое име.Искам да си поема последсвията,както преценят отговорните лица!Искам да организирам събирането на пари,които лично да предам на Добрин,за покриване на щетите от тази глупава и лапешка постъпка...!!!

П.П надявам се случката да не се отрази на приятелството и съдружието на хората от форума.Бсе пак приятелите остават доживот,дъски се купуват,къщичка се прави!!!
С Добрин ще се свържа на Л.С за да се разберем кога и къде да се видим,да му предам парите да ги пратим на човека за щетите. :oops:
:предавам се

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 08 сеп 2009 18:19

Евала, Райчо! :bowdown :bowdown :bowdown

Те ти повод пак да идем там да се налющим mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Вто 08 сеп 2009 18:26

аз също искам да се извиня че си качих колата от горната страна на пътя въпреки забраната.извинявам се и за това че след като видях че от къщата е къртено не казах на никой за да могат да се вземат мерки по-отрано.ако наистина има събиране на пари и аз ще участвам.

Потребителски аватар
Garchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Garchev » Вто 08 сеп 2009 18:59

Извинявам се за СПАМА предварително !
Искам аз да попитам само какво стана със клаузата Никакви дръпки и рацерски истории... Че докато Вие си говорите за къщи и веранди и кой колко дъски е строшил и какъв огън е запалил, някой хора едва не бяха отнесени от други, които явно показваха колко им вървят колите , само че на грешното място... Може ли някой да даде отговор на този елементарен на пръв поглед въпрос ?
пп. Пък ако някой мисли това за маловажно нека каже, понеже всички бяхме свидетели на това как се караха бързите голфове ГеТеИ... :beat_butt2
пп2. А долкото си спомням някой беше обещал изненада за всички, показващи вървящите си коли ?! Пък може и да се бъркам
Нищо против никой нямам... (нито хората с голфове , нито организатори)
ЕДИТ: Не помня само в този форум ли се подвизаваха най-големите биячи ? Престанете с компютърните игри !!!

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Вто 08 сеп 2009 19:35

Garchev написа:Извинявам се за СПАМА предварително !
Искам аз да попитам само какво стана със клаузата Никакви дръпки и рацерски истории... Че докато Вие си говорите за къщи и веранди и кой колко дъски е строшил и какъв огън е запалил, някой хора едва не бяха отнесени от други, които явно показваха колко им вървят колите , само че на грешното място... Може ли някой да даде отговор на този елементарен на пръв поглед въпрос ?
пп. Пък ако някой мисли това за маловажно нека каже, понеже всички бяхме свидетели на това как се караха бързите голфове ГеТеИ... :beat_butt2
пп2. А долкото си спомням някой беше обещал изненада за всички, показващи вървящите си коли ?! Пък може и да се бъркам
Нищо против никой нямам... (нито хората с голфове , нито организатори)
ЕДИТ: Не помня само в този форум ли се подвизаваха най-големите биячи ? Престанете с компютърните игри !!!

бъди по конкретен моля те :012: :roll:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Вто 08 сеп 2009 20:15

аз рицари не видях
обоснови се и говори конкретно или това е само за изместване от темата

наистина Райчо - чест ти прави да признаеш...
надявам се и останалите да са понаучили нещичко и да се разкайват
защото иначе не виждам на къде отива тоя свят

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Вто 08 сеп 2009 20:33

ма не Боби писна ми заради други и аз да отнасям пешкира...Казвам си каквото е било и не се крия като мишка,а пък тука некви си "майстори" да ми говорят за бой е смешно :screwy ...Нали тука претендирате за култура?Явно гузен негонен бяга...Много е лесно да седиш отстрани и да обвиняваш без дори да си видял кой,какво,къде...

П.П Vextor ли си Dextor ли си там... брат дай да се видиме да си получа полагащия ми се бой,та да изпъкнеш пред модератори и администратори като Батман.Аман от лапачи и подмазвачи!!! :evil:

П.П Е*** й майката на темата :bishop

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 08 сеп 2009 21:10

Абе чета чета и малко ми е болно и ме е яд на Боби 13-ката,за кво се ядосва,аре са мога да взема да кажа и аз некой неща:

1.Кво стана на Елена,кой се напрайха на най-интересни и бих казал провалиха малко вечерта на част от хората,кой.............май Младост тийм(една част от тях,който не са дорасли)показаха си магарийте с оназ пубертетка която се напи и само не се наеба на басейна,що за култура да почнеш да се напиеш и къпеш и да се прайш на интересен пред толкова много хора,Та некой да не е отиш теб да гледа бе путка майна,аре цопналси се кат Хулигана Ок станало шоу Ок ма момчето си се преоблече и си продължи вечерта,ма вие се насрахте цела вечер,скачане и пръскане на околните,аре па да ви *ба дееба............................

2.Кво стана на яз.Искър-пак вие май се осрахте пак имаше изцепки,но за там некоментирам,щот външен човек ви осра и наплю,щот ако небеше той никой немаше да разбере за вас.

3.Кво стана на Рожен пак вие момченца дребни мишлета и сега ми се прайте на велики как почвате да си признават еи д ами говорите за разни пари че ше събирате и ненам кво и бля бля...........,абе дееба помислете малко преди да прайте глупости и все вие да сте на топа на уста та бре дееба.

Къв е извода пичове:
1.Кат немое да пиене и да носите не пийте дееба.
2.Кат се напиете си го дръжте у глъвите врътоглави.
3.Като незнаете кво да прайте на такива събирания не идвайте само да се излагате и после да се оправдавате като ощипани госпожици.
4.Вземете пораснете.

П.С. С риск да ми се расърдят пичовете го пиша тов а и си заставам зад думите,щот не се прай така,от таз компания-Младост тийм единствено познавам лично и уважавам много две мочета Хулигана-Жорката и Бобката с 13-ката,момчета нищо лично,но тез момчета са срам за клуба.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 08 сеп 2009 21:37

Колега Vextor когато дойдохте голямата групичка при нас го отнесох аз.Виновен съм,ама не за всичко...
Май стана по-добре че повикахте и поговорихте с мен,че ако ви беше посрещнал някой отворко или пийнал колега боят и мелето бяха сигурни.И тогава със сигурност щеше да има полиция и край на съборите на Рожен.
Боят нищо не оправя,само създава допълнителни проблеми.
MITKO_DVD :
Прав и си то доста.Но не съди за всички,само от няколко човека-има доста стойностни колеги и колежки в Младост и Дружба тиим.
ПС :
Идеята ми беше в началото не да се показвам че аз съм направил това или онова,не да оправдавам който и да е било,а да се разбере че не само нашата групичка потроши къщата.Не бяхме ние тези който махнахме оградата,терасата и навеса... :deal
Искам да се извиня на всички колеги и ВАЖНИ хора в този форум,ако съм ги засегнал с някой мой думи...( искам да си редактирам мненията преди,но не става вече... )
За мен са важни хората във форума и това какви са,а не кой кого можел да набие,модерира,банне и тн.
Надявам се Бобката и всички останали да постъпим като разумни и големи хора-да си стиснем ръцете и да заровим томахавката.
За да може утре да изпием по една бира и да се гледаме в очите.... :012:

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Вто 08 сеп 2009 21:54

с риск да остана криворазбран ще напиша:
Колега MitkoDVD ние обсъждаме проблем от събора на Рожен,не кой какво направил преди месеци...Не виждам какво лошо има да съберем пари и да пратим на човека да си поправи колибата...
Относно това което каза за Хулигана в басейна излиза,че за едни не е проблем да се цопнат,но другите са пияници и пустиняци... и 3то сигурен съм,че думите ти "путка майна" не ти отиват нито на акъла,нито на образованието.Това,че едни се забавляват по 1 начин,други по друг не е причина да обиждаш.За това сме хора,различни един от друг.Найстина апелирам за малко по-хуманни обноски!!!А тези изрази ги прилагай в Монтана в местната колбасарница!!!Аз не съм те обидил с нищо!

П.П И както каза Сашко,като се видим да изпием по 1 бира и да си стиснем ръцете като хората! :beer

Потребителски аватар
shi187
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shi187 » Вто 08 сеп 2009 22:18

Мисля, че ще е редно и аз да си призная. Не съм от младост тийм, но бях на Рожен заедно със Сашо (който отнесе всичко) и другите момчета и момичета, които бяхме от горната страна на пътя. Не крия вината си, че и аз се качвах няколко пъти до къщата, но не мисля, че е нужно да коментираме, кой колко дъски е откъртил или дали са биле до, върху, под или където и да било около къщичката. Важното е, че се издънихме. А най лошото е, че това беше първият ми национален събор, все пак съм само от няколко месеца във форума. Признавам вината си, както Сашо и Green Lady до сега. Ако трябва да бъда наказан, ще знам поне с какво съм си го заслужил. Ако ще се събират пари за къщичката и аз ще дам своя дял, но не 3-ма 4-ма човека да си делим всичко. Нека и другите бъдат доблестни и да си признаят. И нека догодина се съберем пак там и пак да ни е също толкова весело както тази, и да няма повече такива изцепки. Не правя чест на колегите, които тръгват да налитат на бой. Сгафихме така е, но все пак сме се събрали за да се запознаем и да си поговорим, да пийнем по нещо, а не да се бием и да се делим на каквито и да било. Станалото станало, връщане назад няма. Аз съжелявам, и се срамувам от постъпката си, дано и другите го правят.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 08 сеп 2009 22:34

Митко, не си прав.
За Елена - не съм бил там, но честно, тези снимки ми харесаха. Млади хора, на по ~20 години. Кво очакваш да правят? Да се напият и да си легнат ли? Ако това е забавление за теб, за тях може да не е. Разни хора - разни идеали. Няма логика да ги съдиш заради това, че не се забавляват като теб. Например, като ти си бил на 20 можеш ли да ме убедиш например, че не си ходил по дискотеки? Че не си правил побоища? Че не си ходил по жени?
За Искър не разбрах какво е станало, ще обясниш ли малко по-подробно?
За Рожен - какво лошо видя в признаване на вината и желание да се поправи счупеното?

Много е лошо да слагаш всички под общ знаменател. Преди няколко години (когато беше открита Клеопатра или там както се казваше дискотеката в Монтана) във Видин беше модерно да се ходи там. Събира се компания и отиват с 1-2 коли. Връщат се пребити, щото са от Видин. Дай сега да кажа, че Монтанчанье са изверги и трошат кокали, щото си от Видин?

Пак апелирам да спрете с обидите!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 08 сеп 2009 22:36

Изображение

доколкото не ме лъжат спомените, момъка дето се почесва по носа влачеше верандата с джетата си ....

относно викането, не съм отишъл на събор за да викам на когото и да е, ако това е обидило някой да е мислил за последствията овреме .... Дедмен излезе и каза "всички чупихме", другите мълчаха и пърхаха виновно с очи .... правилна или не логиката ми е такава, че човек е толкова вииновен ако е позволил да се върши нещо нередно, колкото и този дето го върши .... а и не ми е приятно да ме разкарват през пет минути, защото някой му липсва възпитание и го мързи да иде да си събере дърва от гората .....за някой тази къща може да е барака без стойност ....за друг може да е целият свят...... аз лично мисля, че трябваше да се обадя в полицията, но ми стана жал за хора дето са си съдрали задника за да може хора да къртят къщи и да правят голям огън който да кара другите да завиждат ....

Иначе нямам нищо против никой ..... така съм преценил на момента ...така съм действал ....

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 08 сеп 2009 23:13

Добре де, не разбирам...
Да, момчетата са направили нещо лошо..
Ама всички останали се ослушват..
Аз ще ви кажа какво видях:

Доста колеги караха пияни.
Червеното бмв правеше мизерии.
По пътя нагоре хвърчаха кви ли не коли, дрифтеха покрай чешмата предполагам.
На поляните колеги дрифтеха сутринта.

Вдигаме толкова шум за нещо, което не е навредило никому пряко, нещо, което е поправимо. Игнорираме реално опасните действия заради 3 счупени дъски.

Айде да заровим томахавките както вече доста хора предложиха.. Тая тема определено не е за това!

Върни се в “Организационен”