Passat B5 - кои са най-качествените носачи?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: B5- кои са най качествените носачи?
Здравейте имам Б5 2000г 1.ТДИ.Наскоро смених всички носачи с едни ХАГЕР.Излязоха ми евтино по 85 лв парчето и искам да ви кажа че са много здрави и хубави.Преди това бях с оригиналните Лемфьордер понеже аз съм си първи собственик на колата и знам колко и как съм я карал.Заводските се скапаха на 226 хиляди км.Сега с тези имам към 30 хиляди и нямат никакви грижи.НЕ ги пазя много много,имам и доста километри из кратерите на Българя(наричат се градове)и съм доволен от тях.Взех ги от Велико търново понеже не се предлагат навсякъде.Доволен съм от тях ако си ги намерите не се чудете.
- sigman
- Автомобил: BMW
- Двигател:
Major_Bobi написа:Здравейте имам Б5 2000г 1.ТДИ.Наскоро смених всички носачи с едни ХАГЕР.Излязоха ми евтино по 85 лв парчето и искам да ви кажа че са много здрави и хубави.Преди това бях с оригиналните Лемфьордер понеже аз съм си първи собственик на колата и знам колко и как съм я карал.Заводските се скапаха на 226 хиляди км.Сега с тези имам към 30 хиляди и нямат никакви грижи.НЕ ги пазя много много,имам и доста километри из кратерите на Българя(наричат се градове)и съм доволен от тях.Взех ги от Велико търново понеже не се предлагат навсякъде.Доволен съм от тях ако си ги намерите не се чудете.
...a дали тези носачи не могат да се намерят и в София..
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Бях обещтал да погледна какви са цените в Турция.Носачи комплект 12бр марка SWB на мен тази марка нищо не ми говори 308лв на опаковката пише че са немски
.Комплект Феби 630лв.Лемфьордер няма комплекти като се сметнат на бр се получава 737лв.Маховик демпферен 785лв
: Турбо Гарет за 130кс 980лв п.п Сега ще ме нахранат търговците ама не е лошо да слязът на Земята

-
- Автомобил:
- Двигател:
sp2022 написа:Major_Bobi написа:Здравейте имам Б5 2000г 1.ТДИ.Наскоро смених всички носачи с едни ХАГЕР.Излязоха ми евтино по 85 лв парчето и искам да ви кажа че са много здрави и хубави.Преди това бях с оригиналните Лемфьордер понеже аз съм си първи собственик на колата и знам колко и как съм я карал.Заводските се скапаха на 226 хиляди км.Сега с тези имам към 30 хиляди и нямат никакви грижи.НЕ ги пазя много много,имам и доста километри из кратерите на Българя(наричат се градове)и съм доволен от тях.Взех ги от Велико търново понеже не се предлагат навсякъде.Доволен съм от тях ако си ги намерите не се чудете.
...a дали тези носачи не могат да се намерят и в София..
В София не се намират,но наскоро ми се хвали друг колега от тях,намерил си ги в Дупница някъде.Ако се интересувате ще поискам повече инфо
- besnia7
- Автомобил:
- Двигател:
Е аз преди два дни бях на стенд, за да проверя как ми е предницата след кратера в който влезнах и новините не бяха добри. Изкривен долен ляв носач, тоя дългия.
След проверка в Ауто+ цените са следните:
105 лв за някви дето никога не съм ги чувал (тва е най-евтиното)
Мууг - 134,60 лв
Лемфьодер - 200 лв.
Аз обаче си намерих в ebay topran - немски за 100 лв с доставката от Англия.
На въпроса колко струва в Ауто+ topran: ми ние нямаме ама са около 180 лв.
Тва ми беше достатъчно и си го поръчах за 44 паунда с доставката от Англия. Сега го чакам тази седмица и след като го сменя ще пиша за впечатленията си.
След проверка в Ауто+ цените са следните:
105 лв за някви дето никога не съм ги чувал (тва е най-евтиното)
Мууг - 134,60 лв
Лемфьодер - 200 лв.
Аз обаче си намерих в ebay topran - немски за 100 лв с доставката от Англия.
На въпроса колко струва в Ауто+ topran: ми ние нямаме ама са около 180 лв.
Тва ми беше достатъчно и си го поръчах за 44 паунда с доставката от Англия. Сега го чакам тази седмица и след като го сменя ще пиша за впечатленията си.
интересува ме окачването същото ли е като на А4 и А6, щото като гледам в е-bay. Резгледах малко, но това е от най-скъпите, който видях. Това добре ли е като цена(не като качество) за този вид окачване. Явно това са му е слабостта на тези пасати.
- BRUKLLIN
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Бях обещтал да погледна какви са цените в Турция.Носачи комплект 12бр марка SWB на мен тази марка нищо не ми говори 308лв на опаковката пише че са немски.Комплект Феби 630лв.Лемфьордер няма комплекти като се сметнат на бр се получава 737лв.Маховик демпферен 785лв
: Турбо Гарет за 130кс 980лв п.п Сега ще ме нахранат търговците ама не е лошо да слязът на Земята
В кой град в Турция си ги гледал тия цени?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Борислав Андреев написа:KirilGeorgiev написа:Бях обещтал да погледна какви са цените в Турция.Носачи комплект 12бр марка SWB на мен тази марка нищо не ми говори 308лв на опаковката пише че са немски.Комплект Феби 630лв.Лемфьордер няма комплекти като се сметнат на бр се получава 737лв.Маховик демпферен 785лв
В кой град в Турция си ги гледал тия цени?
Истанбул кв Аксарай.Има няколко улици само с части.Ако имаш нерви да обикаляш може и по ниски цени да намериш

-
- Автомобил:
- Двигател:
Намерих носачите Хагер директно от вносителя,при поръчка на повече от 5 носача обеща да ги даде на 80 лева парчето.Аз съм с тях както вече писах и съм много доволен вече повече от 30 хиляди км.Ако имате интерес пишете,за да направим поръчка и да направят и по-голяма отстъпка 

- besnia7
- Автомобил:
- Двигател:
5 носача ама какви долни горни ??
Моя топран от Англия е 80 лв долния извит + 20 лв доставка.
Моя топран от Англия е 80 лв долния извит + 20 лв доставка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки един от носачие без значение.Дава ги на една цена.Вече съм намерил желаещи с който ще направим поръчка за по-голяма отстъпка.Ако има още желаещи да пишат,можем да добавим още хора към списъка
-
- Автомобил:
- Двигател:
80лв за носач Хагер

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хора аз намерих ли лемфьордер за 250тина паунда комплекта? Намерих... за кво гледате боклуците в ибей?
-
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:80лв за носач Хагер![]()
не разбрах тъпия ти коментар.Моля преведи.Опит ли имаш с марката или какво.Как да го тълкувам това жалко подобие на коментар,в магазина са по 140 лв,човека ги дава на 80,какво се дървиш
- besnia7
- Автомобил:
- Двигател:
Е да де ама доставката колко е
на комплекта от Англия за лемфьдъра?
За хагера и 80 лв за всеки един носач ми се струва не реално, неможе малките горни да струват колкото големите долни (нещо куца в офертата).
Все пак всеки си решава щом сте се решили зимайте.
Аз бих се възползвал от офертата на AmW за лемфьдъра, но след няколко месеца и без това се е видяло, че по нашите пътища нетрябва да се карат коли а каруци без окачване.

За хагера и 80 лв за всеки един носач ми се струва не реално, неможе малките горни да струват колкото големите долни (нещо куца в офертата).
Все пак всеки си решава щом сте се решили зимайте.
Аз бих се възползвал от офертата на AmW за лемфьдъра, но след няколко месеца и без това се е видяло, че по нашите пътища нетрябва да се карат коли а каруци без окачване.