Използвах търсачката, но не открих за този двигател.
Голфчето е 1993-та 1.6 Mono ABU двигател.Гледах и в книжката му, но нямаше нищо за марка и модел свещи.
Интересува ме какви са оригиналните, с които се е произвеждала колата.
Какви свещи за Abu двигател Г3?
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какви свещи за Abu двигател Г3?
Аз съм с такива BERU 14gh-7dtur за същия мотор!
10лв.бр!
Това е по-каталог!
10лв.бр!
Това е по-каталог!
Благодаря!Много бяхте полезни.
Тези свещи като ги купя трябва ли да ги регулирам или са заводски регулирани?
За да не отварям нова тема да попитам в тази - как се регулират фаровете?
Последна промяна от winbooz на Вто 08 сеп 2009 17:24, променено общо 1 път.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Z91 на беру са твоите свещи 

- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
winbooz написа:Благодаря!Много бяхте полезни.
За фаровете или в СБА за 5 лева или viewtopic.php?f=11&t=6877
За свещите --> купуваш твоя вид и слагаш без да пипаш...

- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
oтиваш в ауто+ казваш марката на колатата и кода на мотора там магазинера поглежда в каталога и ти дава подходяштите свешти.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
golf_III_2e написа:oтиваш в ауто+ казваш марката на колатата и кода на мотора там магазинера поглежда в каталога и ти дава подходяштите свешти.
Мислиш ли, че колегата не знае да отиде в магазин и да пита!
Момчето пита за марка!
Аз му предлагам марка с точния номер за модела!
Колегата по-горе се бъзика с Z91 защото и това е код за свещите които предлагам!
Най-добри са beru и ngk!
За теб ауто+ да не е манна небесна и там има яко боклуци колкото и в другите магазини!
И в най-мизерното магазинче да отидеш и си кажеш, че искаш качествено нещо ще ти го донеаът от тридест мин до час време!
On line магазинче от където да поръчам оригинални свещи знаете ли?
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Виж GTspecial какво ти е дал да си четеш, NGK BUR6ET са за ABU, както и за още доста "матори" - виж /примерно/ тук: http://www.autohelp.bg/shops_bg.html
За Беру също до сега лоша дума не съм чул, освен от хора, на които са им набутали менте или несъответстващи свещи... Второто при теб няма как да стане - колегите тука са ти написали означенията...
П.П. Има огромен избор, истината е да вземеш точните свещи по каталог за твоя мотор и да не са менте - пълно е с хора, недоволни от Бош, Шампион, Денсо и т.н. - от Беру и НЖК - също, но пък хвалят Бриск /силвър - примерно.../ или Equyem /уж френски - на Саджем.../, просто защото са ги случили да не са менте... Не, че таксиджии, които карат на метан не съм ги слушал да плюят Бриск силвър, както и всякакви други свещи "специално за каране на газ", други пък са доволни - и така - "шарена" работа...
За Беру също до сега лоша дума не съм чул, освен от хора, на които са им набутали менте или несъответстващи свещи... Второто при теб няма как да стане - колегите тука са ти написали означенията...
П.П. Има огромен избор, истината е да вземеш точните свещи по каталог за твоя мотор и да не са менте - пълно е с хора, недоволни от Бош, Шампион, Денсо и т.н. - от Беру и НЖК - също, но пък хвалят Бриск /силвър - примерно.../ или Equyem /уж френски - на Саджем.../, просто защото са ги случили да не са менте... Не, че таксиджии, които карат на метан не съм ги слушал да плюят Бриск силвър, както и всякакви други свещи "специално за каране на газ", други пък са доволни - и така - "шарена" работа...

- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
http://osogovo-racing.net/forum/index.php?topic=106.0 за тези све6ти някои не6то знае ли... Според мен ако си ги поръ4ам 6те се набутам с 100$
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Ох, мине се - не мине известно време и някой пак опитва с тоя номер... Ако е истина - няма да струва такива пари - това едно, второ - щеше да е в масово производство от много отдавна - още от първата петролна криза - 197... и не помня коя година... Принципа на телешопинг-а, но по-рафинирано и по-умно - привлекателна цена и "научна" обосновка...
Пусни Гугъл-а да потърси - ще излезе маса гюбре... Всички, дето са ги пробвали са доволни, но имат мааалки забележчици и - познай - пак си карат с "нормални" свещи...
http://www.zr.ru/a/4330/ Това е от преди 10 години, а първите опити на руснаците с т.нар. "форкамерно" запалване са от преди много години - имам усещането, че са взели някоя неуспешна разработка на немците и са се опитали да я доразвият, но не се е получило, за разлика от другите откраднати неща - като почнеш от "ИЖ" и "Днепър" и стигнеш до "Союз"...
П.П. Не подценявам братушките, напротив - мн. ги уважавам, големи са, но истината е, че зад много от техниката им има немски или американски първообраз - като почнеш от АК-47 и стигнеш до ЗиЛ и ГАЗ...
Пусни Гугъл-а да потърси - ще излезе маса гюбре... Всички, дето са ги пробвали са доволни, но имат мааалки забележчици и - познай - пак си карат с "нормални" свещи...
http://www.zr.ru/a/4330/ Това е от преди 10 години, а първите опити на руснаците с т.нар. "форкамерно" запалване са от преди много години - имам усещането, че са взели някоя неуспешна разработка на немците и са се опитали да я доразвият, но не се е получило, за разлика от другите откраднати неща - като почнеш от "ИЖ" и "Днепър" и стигнеш до "Союз"...
П.П. Не подценявам братушките, напротив - мн. ги уважавам, големи са, но истината е, че зад много от техниката им има немски или американски първообраз - като почнеш от АК-47 и стигнеш до ЗиЛ и ГАЗ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”