) и понякога опира гумата в калника защото е малко по-широка . та сега искам да вземем някви по-твърди амортесьори и пружини на горе-долу сносна цена и да питам дали мога да сложа амортесьори с по-голяма дължина и по-дълги пружини за да се вдигне малко задницата . да спомена че в момента на пружините съм сложил от онези тампони за навивките ама и с тях пак опира . има доста колеги във форума от пловдив и се надявам да дават акъл , но нека и другите колеги да казват цени и марки . и последно трябва ли да се сменя други неща като тампончета имаше некви шокови маи и други тем подобни . мерси на всички предварително и да живей форума тука всеки може да намери нещо което ще му е от полза все пак за това е форума всеки да помага на другите с каквото може било то със знания или с друго . и да не забравя малко данни за колата : венто 1.8 , 90 коня , 92 г. gl , ABS двигател . ако трябва още нещо да казвам казвайте . отново мерси колеги.
Сега за замислям за "втвърдяване" отпред.
мерси колега много и то полезно инфо ми даде ще го имам в предвид . а колко горе-долу струват прахоуловителите и тампоните .