За беда един камъм попрецака предното стъкло на Пасата.
От застрахователя ми написаха възлагателно писмо с което мога да си избера къде да ми го сменят - Кобра или СИМ ПЕТ СИМ до Вагон ресторанта. Понеже не знам нищо за тези фирми някой има ли отзиви къде сменят по качествено и с какви стъкла работят. За Кобра съм чувал че стъклата са Турски. Пасатът е B5.
Предварително благодаря на всички.
Смяна на пукнато предно стъкло.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен е по важно да го сложат добре за да не почне да капе отнякъде а пък стъклото каквото и да е все ще свърши работа, но ме съмнявам че в Кобра работят само с турски стъкла все пак на рекламите им в "24 Часа" пише -"Производителят е указан на стъклото" предполагам има избор така че щом си с застраховка искаш най-скъпото и това е
И аз имам пукнатина и ми е заведена щета ,но понеже за да ми платят стъклото трябва да внеса оставащите вноски по каското /500лв/ хич не бързам още повече че пукнатината засега е малка и е горе зад огледалото та не се и вижда ....! Но ако реши да се цепи ще го сменям пък парите ще си ги приспадна от последната вноска 

Re: Смяна на пукнато предно стъкло.
аз го смених в Кобра, бяха ми най-близко, с няква остсъпка излезе точно 144 лева. Колко качествено са го сложили незнам, но за сега не е протекло
само дето и мен ме прецакаха да изкоча още 300 лева за каско

само дето и мен ме прецакаха да изкоча още 300 лева за каско

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
lowlevel написа:Обаче аз забравих и за глупавите лепенки за годишната винетка, гражданската и годишния преглед. Дали могат да ми ги преиздадат наново ?
незнам за преиздаване но един приятел с твоя проблем си кара частите от стъклото с лепенките.и са му ги изкали няколко пъти и няма проблем.малко неандерталска история но като не правят проблем що пък не.
Kozunak написа:lowlevel написа:Обаче аз забравих и за глупавите лепенки за годишната винетка, гражданската и годишния преглед. Дали могат да ми ги преиздадат наново ?
незнам за преиздаване но един приятел с твоя проблем си кара частите от стъклото с лепенките.и са му ги изкали няколко пъти и няма проблем.малко неандерталска история но като не правят проблем що пък не.
на мен ми ги прехвърлиха с/у 5 лева всичките, в Кобра го правят
Преди две години сменях предно стъкло в тази фирма до вагон- ресторанта, мисля че фирмата беше "Тибо" и имах доста проблеми:
1. Залепиха го на криво, купето се пълнеше с вода и се наложи да го слагат повторно.
2. Новото стъкло е доста по светло от оргиналното тонирано скъкло.
Иначе за "Кобра" съм чувал само хубави работи, но навремето от Булинс ме изпратиха при по-горе цитираните.
1. Залепиха го на криво, купето се пълнеше с вода и се наложи да го слагат повторно.
2. Новото стъкло е доста по светло от оргиналното тонирано скъкло.
Иначе за "Кобра" съм чувал само хубави работи, но навремето от Булинс ме изпратиха при по-горе цитираните.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
smurf написа:след като ти го сменят не карай поне 12 часа за да няма - плясссссс:))))трябва да се изчака, за да се слегне, така ще ти кажат и в сервиза, ама аз напомням в случай, че те забравят
Това за пръв път го чувам, на мен нищо такова не са ми казвали, и нямаше проблеми? Карах си веднага след като ми го смениха.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”