Колега това прочете ли????
На мен ми помогна много темата на бобчо- за което благодаря...
Silverclub написа: но това си е дефект на пасатите
munata90 написа:това не е от кутията а от някакво средно каре
munata90 написа:Колега поприказвах си сас един маистор обясних му как стоят нещата пак той ми каза че това не е от кутията а от някакво средно каре
milmar написа:zfa159 написа:......
ДА се сменят зъбни колела е огромна грешка понеже заводки колелата за кутии излизат по двоици т.е. всяко си е с другото .....
За пръв път чувам такова нещо , няма логика стъпката да била различна и т.н. , в твоя случай проблема е бил някакъв друг предполагам . Но все пак има сработване на колелата като са нови и процес на износване в началото , може това да е имал предвид майстора ...
Въпроса е дали като си купиш нови зъбни колела ще са по-добри от износените оригинални.
.Сответно се чу мощно Прас и кутията умря...оказа,се че е блокирала втулката на 4-та и това наложи да сменим цялото колело поради това,че в самото колело седи синхронизатора и всичко останало заедно с втулката.А другото колело беше и задрало към старата втулка и нямаше как да се ползва.Emo написа:има ли опасност строшената пружина да доведе до по-тежка травма на скоростната кутия?
Успех.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 49 госта