Здравейте колеги.
Писах във форума преди доста време, че ще си купувам кола. Е, направих го и го казах тук. Golf 3, 93г. 1.4 двигател, 60 коня.
После обаче заминах за морето и колата си остана ей така, в гаража.
Сега като се върнах искам да я стегна. Понеже сам се оправям в живота... и тук ми се налага да е така.
Проблемите са описани в заглавието. Ще съм благодарен ако някой има схеми или нещо такова, което мога да разгледам и да се науча как да си сменям поне крушките! Срам ме е от себе си!
Имам компресорче, с което да си помпя гумите, а трябва да го ръгна в буксата на запалката, която от своя страна не работи. Дали е изгорял бушона или въобще електрониката не е свързана не знам. Нито крушките в купето светят, нито запалката работи... Абе трябва да го оправя!
Благодаря Ви предварително.
Смяна на габарит, крушки в купето и проблем със запалката.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на габарит, крушки в купето и проблем със запалката.
ето ти бушоните да видиш кой за какво е
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря и се извинявам, че съм объркал раздела, но бях леко изнервен.
До сега ровичках и установих, че всички проблеми идват от бушон 21
Разбира се, за да се установи проблема откачих горната кора, изкарах всичко, което можеше да се изкара(запалка, разглобих това с платката за крушките горе). На капака на бушоните е написано на английски кое какво е и това ми помогна до голяма степен. Поне с английския не съм толкова зле, колкото с познанията си за леки автомобили.
Утре ще купувам бушон и крушка за габарита. Бях чел из форума, че това се вадело трудно, но с едни клещи излезе от раз.
Благодаря за оказаната помощ.
До сега ровичках и установих, че всички проблеми идват от бушон 21

Разбира се, за да се установи проблема откачих горната кора, изкарах всичко, което можеше да се изкара(запалка, разглобих това с платката за крушките горе). На капака на бушоните е написано на английски кое какво е и това ми помогна до голяма степен. Поне с английския не съм толкова зле, колкото с познанията си за леки автомобили.
Утре ще купувам бушон и крушка за габарита. Бях чел из форума, че това се вадело трудно, но с едни клещи излезе от раз.
Благодаря за оказаната помощ.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
няма проблем с каквото мога ще помогна 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”