От всичките ми коли тази беше с най-тежката покупка...
Едвам я откъснах от лапите на собственика и ми се случиха още куп беди които не съм споменал...
Първо дълго не можах да я открия. После имах проблеми със свързването с продавача (падаше му батерията, не си вдигаше телефона и тн.)
После реши рязко, че не му се продава... то не беха пазарлъци, то не беха кандарми... Накрая сколаса. Последва всичко описано по-горе като междувременно, имах ядове в полицията и обиколих два отдела на различни общини за издаване на лични документи.
Тамън си блокирах кредитната карта и си анулирах личната за да стартирам процедура за издаване на нова, направих си снимки, пуснах си документи, платих си такса и ми се обадиха за това, че са ми ги намерили.
Най се радвам за 16 гигабайтовия флаш със служебна информация който ми беше в портфейла и си дойде по живо по здраво и за парите които ми бяха всичките и единствени налични вкъщи. Направо си умиргахме от глад с жената до заплата (като съм кух да грабна всичко налично)
А бе филма е пълен и 100%! Такъв карък и такива перипети не съм преживявал за един ден и макар да се смятам за кораво к*пеле днес се отдадох на тотална и безконтролна истерия...
Сега седя с госпожата дома и се опитвам да си туширам разбитите нерви с ледена бургаска ракийка
Наздраве

На новата лична карта поне ще съм с актуална снимка

, а утре ще ида в банката да видя дали ще ми разболкират картата или ще ми я преиздадат

ПП
За сега други снимки нямам. Утре повече