Здравейте колеги,
колата е Seat Leon 1.6 16V - 105 hp 2001 година. Но е идентична с Golf IV, за това пиша тука.
Значи напоследък забелязвам много голям лаг, от 1 до 2 секунди някъде натискам рязко педела и колата не реагира веднага.
Това е доста неприятно при големия трафик в който трябва си еластичен.
Та въпрос съм ми е защо го има този лаг? Вие имате ли го?
И някой, ако може да ми предложи някакво решение на проблем, настройка на компютър ли ще е или онези чипове дето ги рекламират за лаг-а?
едит: преди 2 дни ми се случи по изкачване на наклон, както си давах газ изведнъж все едно съм пуснал педала почна да върви все едно без газ, като отпуснах педала и подадох отвново се оправи, но от от тогава този лаг все повече ми се набива.

Лаг проблем с ел. газ
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Re: Лаг проблем с ел. газ
Никакви ли идеи няма 

Колега, малко е сложно така някой на магия да ти каже - проблемът ти е там и там.
Всъщност, който каквото и да каже първото нещо, което трябва да направиш е диагностика.
От там вече може да се търси проблема.
Иначе след като хвърлих боб, кокалчета от пръсти и карти, всемогъщата сила ми сподели,
че може и дебитомер да е. Ама само може. Щото може и още 1001 неща да са
Така че, бегай на диагностика, запиши си грешките и тогава може да се даде някакъв смислен отговор.
Всъщност, който каквото и да каже първото нещо, което трябва да направиш е диагностика.
От там вече може да се търси проблема.
Иначе след като хвърлих боб, кокалчета от пръсти и карти, всемогъщата сила ми сподели,
че може и дебитомер да е. Ама само може. Щото може и още 1001 неща да са

Така че, бегай на диагностика, запиши си грешките и тогава може да се даде някакъв смислен отговор.
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Тоя дебил от сервиза нещо май не направи като хората. Като цъкна на моята кола, сеат леон 1.6 16в не излезнаха грешки. После цъкна на сеат леон 1.8
и излезна тази грешка
Тоя от сервиза само каза, че не е "активна" и да не се притеснявам, не била сериозна.

P17582
Тоя от сервиза само каза, че не е "активна" и да не се притеснявам, не била сериозна.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
LiRiX написа:Никакви ли идеи няма
това мнение ти обрече темата, съжалявам.
друг път ще четеш кое как да се прави и кое не-и тогава.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”