Неможах да намеря конкретна информация за сервизи в Стара Загора да попитам съгражданите във форума къде обслужвате колите си ?Къде мога да намеря VagCom за диагностика и изобщо да препоръчате сервизи където разбират от TDI двигатели с кадърни момчета на що годе народни цени ?
П.С Голф 4 ТДИ

Нужда от информация за сервизи в Стара Загора
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Re: Нужда от информация за сервизи в Стара Загора
В подфорума със сервизите има доста писано. Иначе по впечатления - сервиз МОДУЛ, намира се срещу дома на инвалида. Ето ти и телефон 63 63 77. Момчетата си разбират от работата.
- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
в квартал казански питай за Илиян мн го хвалят него но трябва да си запазиш час! аз уж щях при него да ходя но обърках сервизите
намирало се е като се спуснеш от улицата дето е до руския пазар надолу, минаваш детската градина (дет направиха новия път) под него обаче се влиза по един портал отляво се намира (внимаваи ако отидеш там и ти да не се объркаш като мен щот ония са истински измамници
ама аз не се предадох) та тъй наистина е бил мн добър
Поздрави...

Поздрави...
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
питай за Илиян мн го хвалят
и от Бош сервиза(до магазин Зора) съм доволен а в кв.Зора нали е сервиза на баш дизелжията където ремонтират и ГНП но незная с новите електроники как са.
От много ходене по мъките и ти ще се научиш сам да си правиш почти всичко.

От много ходене по мъките и ти ще се научиш сам да си правиш почти всичко.
Аз ходих чак до Варна при @ifidik, но не ми пука защото всичко стана както си трябва, локализирахме стар проблем за броени секунди, за който са ми развивали какви ли не теории, а това е най-важното.
Един "инженер" калпав или прехвален майстор, може да ти създаде много по-големи проблеми и разходи от това да изгориш един резервоар нафта и да изгубиш един ден от живата си.
Всеки сам си преценя, аз просто споделям моите неволи.
Един "инженер" калпав или прехвален майстор, може да ти създаде много по-големи проблеми и разходи от това да изгориш един резервоар нафта и да изгубиш един ден от живата си.
Всеки сам си преценя, аз просто споделям моите неволи.
Върни се в “Дизелови агрегати”