Как човешката алчност може да докара проблем на невинен...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Как човешката алчност може да докара проблем на невинен...

Мнениеот radi_nrj » Пет 11 сеп 2009 11:25

Знам, че форума е предимно мъжки, но всички имаме роднини, приятелки и познати от женски пол, пък това за което ще ви пиша се ползва и от мъже... става въпрос за лазерна епилация и качеството на услугата в Студия "Пандерма".

Не сме големите паралии и не от прищявка, а поради проблем с кожата на моята приятелка лекари я пратиха да си подложи краката на гореспоменатата интервенция. В момента е на трета процедура и след първите 2 всичко изглеждаше добре пък и проблема с кожата почна да се оправя. До момента й струва около 2000лв като всичко е строго индивидуално и се плаща на импулс 2лв. До тук всичко е поносимо, но това, което е непоносимо е, че на третата процедура (която беше в понеделник) се бяха разбрали да се правят само подбедриците поради липса на средства. Операторката на лазера явно решила да си направи повече импулси за някой лев отгоре явно е почнала да я святка с лазера прекалено на гъсто и резултата е брутални изгаряния в района на прасеца и на свивките, които сега са рани. В момента се чудим каво да ги правим тея от "Пандерма", а за скиптиците ще сложа снимки на изгореното. А тази вечер тръгваме на почивка... егати почивката ще бъде... :cry:

Така, че ако някой ви заговори за "Пандерма" имайте едно на ум.

Последна промяна от radi_nrj на Пет 11 сеп 2009 11:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Как човешката алчност може да докара проблем на навинен...

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 11 сеп 2009 11:27

аз съм гледал реклами на фото епилация, че е по - безопасна от лазерната и по - безболезнена. отделно става и по - бързо, защо не се спряхте на този вариант?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 11 сеп 2009 11:29

Съд маке им!

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Пет 11 сеп 2009 11:29

Много гадно колега. Не съм сигурен, но в случая не е ли редно да си извади медицинско и да поиска обезщетение, поне някакво частично възстановяване на досега платените процедури?

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 11 сеп 2009 11:31

eddyman написа:Много гадно колега. Не съм сигурен, но в случая не е ли редно да си извади медицинско и да поиска обезщетение, поне някакво частично възстановяване на досега платените процедури?

:да:

това е варианта и за мене стига да е възможен

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пет 11 сеп 2009 11:32

Съди ги разбира се! Консултирай се още днес с адвокат, защото подозирам ща трябва още днес да идете на лекар за преглед, за да извадите медицинско!

Иначе едни сипанци, дето сега ще влизат в България много ги хвалят по тая част - No+Vello. Щели да откриват намсиколко фрачайза тук

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 11 сеп 2009 11:48

vw_golf_4_tdi написа:аз съм гледал реклами на фото епилация, че е по - безопасна от лазерната и по - безболезнена. отделно става и по - бързо, защо не се спряхте на този вариант?

Консултирахме се с 4 различни доктора и всички заключиха, че лазерна трябва да се прави.

Vizor написа:Съд маке им!

Имам голямото желание, но нито време, нито приятелката ми има нервите за губене, нито имаме парите да си го позволим.

Последна промяна от radi_nrj на Пет 11 сеп 2009 14:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 11 сеп 2009 11:57

Парите и разходите по делото ще ви ги платят ТЕ. Не съм адвокат, но ако си изкарате медицинско мисля, че няма начин да не ги осъдите.
А и това е най-правилното решение в момента!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Re: Как човешката алчност може да докара проблем на невинен...

Мнениеот chefito » Пет 11 сеп 2009 12:22

Случват се такива проблеми. Подпитай за съвет при бг-луди-мами и сондирай и за още мнения...Какво казват в клиниката? Не е нормално да скачаме винаги като при бой в селска кръчма. Малко повече интелект и спокойно говорене понякога е по-добър избор.

п.с. ако от алчност са я изгорили се надявам да ги осъдиш за поне 10к лв.

Последна промяна от chefito на Пет 11 сеп 2009 12:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Пет 11 сеп 2009 12:25

Айде аз като едно женско ,дето е минало по пътя на епилацията да споделя опит ..
При мен разликата беше ,че ходех на Фотоепилация, не на Лазарна ...
По принцип също знам ,че е добре за проблемна кожа... Процедурите се правят през месец горе долу...Все пак не трябва да се прекалява ..Според мен малко сте се прецакали с парите.. 2лв на импулс не бях чувала до сега ... Плаща се примерно 100 лв. за крака до коляното .. Където и да съм ходила е така , част от тялото - еди си колко пари ..
Козметичката е постъпила ужасно малоумно според мене .. Това не е шега работа .. А за някой лев ,да изгориш човек е просто .."похвално" .Кожата на свивките е толкова нежна ..там самия уред се намалява .. То си зависи и от тена и от дебелината и гъстотата на космите също ...
Взимайте някакви мерки .. такива неща не трябва да остават ненаказани.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пет 11 сеп 2009 13:35

Съжалявам за случката.
Но според мен няма начин да се разправяте - дори да вземете медицинско и да съдите центъра или козметичката - винаги ще ви намерят оправдания че не сте предупредили я за алергия, я за това че в момента ползвате медикаменти, няма значение какви - дори да са противозачатъчни, мултивитамини или просто таблетки за зачервено гърло. Пак така ще извъртят нещата, че ще бъдат оправдани.
Моя приятелка се опита да съди зъболекар - та за това знам, че не е възможно. поне не и у нас. А това, което гледаме по американските филми - си е за там.
Пожелавам на жената да се оправи бързо!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 11 сеп 2009 17:52

Aneto написа:Съжалявам за случката.
Но според мен няма начин да се разправяте - дори да вземете медицинско и да съдите центъра или козметичката - винаги ще ви намерят оправдания че не сте предупредили я за алергия, я за това че в момента ползвате медикаменти, няма значение какви - дори да са противозачатъчни, мултивитамини или просто таблетки за зачервано гърло. Пак така ще извъртят нещата, че ще бъдат оправдани.
Моя приятелка се опита да съди зъболекар - та за това знам, че не е възможно. поне не и у нас. А това, което гледаме по американските филми - си е за там.
Пожелавам на жената да се оправи бързо!

след всеки твой пост, се убеждавам, че изглеждаш по-интелигентна когато не пишеш....
ПП нищо лично, просто мнение.

по темата - според мен можеш да сезираш доста инстанции, включително и КЗП. Задължително снимки и медицинско направете, колкото се може по-скоро. Хората в чужбина с такива злопулуки се осигуряват за половин живот, но ние нямаме културата да си търсим правата... затова сме на това дередже.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пет 11 сеп 2009 18:04

Ludia написа:
Aneto написа:Съжалявам за случката.......

след всеки твой пост, се убеждавам, че изглеждаш по-интелигентна когато не пишеш....

Мнението ти за мен можеш да го споделиш в лични, не че особено ме вълнува.
Считам мнението за спам по темата и моля ако има модове в тоя форум да се намесят

Последна промяна от group® на Пет 11 сеп 2009 18:48, променено общо 1 път.
Причина: Това можеше и на ЛС да го споделиш!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 11 сеп 2009 18:16

Aneto написа:
Ludia написа:
Aneto написа:Съжалявам за случката.......

Мнението ти за мен можеш да го споделиш в лични, не че особено ме вълнува.
Считам мнението за спам по темата и моля ако има модове в тоя форум да се намесят

мнението ми не е към теб, а е за консумация от колегата пуснал темата. Ако реши.

Последна промяна от group® на Пет 11 сеп 2009 18:47, променено общо 2 пъти.
Причина: Получаваш предупреждение за обида към друг потребител в предишното си мнение! А това мнение, можеше и на ЛС. Минете на ЛС, ако искате!

Потребителски аватар
plachkov
Автомобил: шкода рапид 2019
Двигател: 1000

Мнениеот plachkov » Нед 13 сеп 2009 1:41

Нещо не разбирам :oops: .........значи имате 2000 лв(до момента)По твоите думи по горе,а нямате за адвокат.Тези ще трябва да епилират мен :mrgreen: и цялото ми семейство докто съм жив :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”