Колеги, просто едно предупреждение - спрат ли ви катаджии, не бързайте да откопчавате предпазния колан.
Значи случката е следната - някъде около Добни Дъбник, ние сме с превишена скорост - и хоп, не щеш ли - патрул. Естествено - палката и спираме. Но зад волана е мой познат, чужденец, човека веднага вади документите, но явно се шашна и откопча и колана. За нарушението за превишена скорост - добре, признахме си, никакви спорове не сме повдигали.
Но в следващия момент полицая казва: "А, водача е и без колан" И работата става дебела. Никак не се трогна, като му обяснихме, че човека току що си откопча колана. Абе.... дълга и широка. Може и да очакваше че като е чужденец ще се бръкне, но не би. Вече се примирихме - нека да пише и за колана, то както се е видяло, оправия няма. А глобите за не български граждани са доста по-високи, поне доколкото аз знам. Но какво да се прави - ще се плаща, иначе няма да може да напусне страната.
Но!!! Има Господ! Полицая поговори с колеги по радиостанцията и като разбра какви разправии и колко писане го чака за това, че водача е чужденец, направо ни каза, че не му се разправя.
Пожелахме си по живо и по здраво и чао!
Но, пиша това, просто като предупреждение, вече ще ми е и на мен като обица на ухото - никакво разкопчаване на колана, докато евентуално катаджията не ме помоли да изляза от колата!
Приятен път на всички!

Не разкопчавайте колана при проверка от КАТ - предупреждение
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Не разкопчавайте колана при проверка от КАТ - предупреждение
по някой път не обръщат внимание на тая подробност, че се вижда...
понякога го правят този номер от лакомия...
понякога дори не забелязват колана дори и да е на тебе...
това е положението.
Откопчаваш чак когато кажат да слезеш от колата!
или ако жените трябва да се пресягат за чантата от задната седалка
откопчавате пред полицая!
понякога го правят този номер от лакомия...
понякога дори не забелязват колана дори и да е на тебе...
това е положението.
Откопчаваш чак когато кажат да слезеш от колата!
или ако жените трябва да се пресягат за чантата от задната седалка
откопчавате пред полицая!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Същата ситуация със мен и Стенли като бях закъсал. Спират ни на моста на Захарна Фабрика защото се дърпаме вечер без твърда връзка, а с въже. Оки за това ясно. Наистина не знаехме. Ама като ми каза, че моя приятел е и без колан (а Стенли си го свали точно като аз отидох до патрулката, а преди това седяхме поне 10 минути в колите си защото имаше някакъв дебил спрян) не издържах и започнах да се карам с тях. Загледах се към Стенли (той си седеше в пасата вътре) и видях, че той си е С колан..
абе беше ебати филма тогава
абе беше ебати филма тогава
- zakvoline
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оп и аз имам подобна история в архива си:)
Спират ме на цариградско посока горубляне с 120 някъде но не ме бяха засекли защото радар-детектора ми не писна:) и ми стана ясно че нямат радар:D И двамата в колата с колани но аз откопчавам моя за да извадя портфейла с документите и в момента в който полицая казва: "А, водача е без колан" стана голяма разправия
Аз му обяснявам как съм го откопчал да си извадя портфейла той ми вика "ДА БЕ ДА" с нагъл тон и след 5мин. караница аз бях убедителен пусна ни а на въпроса с колко караше аз казах 80
А незнам защо но напоследък ме спират питат ме всичко наред ли е и ми викат карай без да проверяват документите хихи мн се усмихвам ли де да знам
п.п размина ми се но наистина вече не си сваля колана преди да е дошъл да види как го свалям!
Спират ме на цариградско посока горубляне с 120 някъде но не ме бяха засекли защото радар-детектора ми не писна:) и ми стана ясно че нямат радар:D И двамата в колата с колани но аз откопчавам моя за да извадя портфейла с документите и в момента в който полицая казва: "А, водача е без колан" стана голяма разправия

А незнам защо но напоследък ме спират питат ме всичко наред ли е и ми викат карай без да проверяват документите хихи мн се усмихвам ли де да знам

п.п размина ми се но наистина вече не си сваля колана преди да е дошъл да види как го свалям!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”