Гумени уплътнения

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Re: Гумини оплатнения

Мнениеот Haralampi » Чет 10 сеп 2009 19:47

Променяш първия текст най-горе в темата - там можеш да промениш и заглавието...

Не пречиш колега, даже внасяш добро насторение ако мога така да го нарека.... :mrgreen: Всеки прави грешки... просто рядко някой успява 3 в 2 думи ;) Е и "3 в 1" сме виждали де, така че споко ;)

Потребителски аватар
hunters
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hunters » Чет 10 сеп 2009 19:52

Аз имах предвид ако темата пречи за но както е благодаря все пак :lol: А за доброто настроение радвам се че е така хумор да става пък за чия сметка не е важно не съм се засегнал от никога просто се изкоментира много ама я ми кажете какво да прая тва петно за което писах че се отклонихме маи. Нещо не се получава значи пробвам да променя там където пише със ситни букви заглавие на тема нестава пробвах и кадето е самото заглавие горе в левия ъгъл пак не става за кой текст ми пишеш ти?

Последна промяна от hunters на Чет 10 сеп 2009 20:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Haralampi

Мнениеот Haralampi » Чет 10 сеп 2009 19:58

Пробвал ли си да ги почистиш хубаво със спирт например - така че да си пуснат квото имат да пускат и после да не ти цапат? Предполагам, че ще си изменят цвета, но поне няма да ти цапат.... Не се сещам за начин да ги "консервираш" - вероятно това би било най-доброто, но... не ми идва на ум... С каквото и да ги намажеш ще си загубят съвсем еластицитета и ще стане по-зле...

Потребителски аватар
Haralampi

Re: Гумeни уплътнения

Мнениеот Haralampi » Чет 10 сеп 2009 20:05

hunters написа:Нещо не се получава значи пробвам да променя там където пише със ситни букви заглавие на тема нестава пробвах и кадето е самото заглавие горе в левия ъгъл пак не става за кой текст ми пишеш ти?

Даваш "ПРОМЕНИ" на първото си мнение на първата страница - това, с което описваш проблема. Като ти се отвори полето за редакция отгоре имаш "Заглавие" и можеш да го смениш...

Потребителски аватар
ksp84
Автомобил:
Двигател:

Re: Гумени уплътнения

Мнениеот ksp84 » Пет 11 сеп 2009 11:02

да с паста ще излезе само трябва да внимаваш да не прекалиш защото все пак пастата е абразивна и лесно маха гланца на боята, другия вариант е с почистващ препарат някакъв, аз примерно си почистих едно такова петно на бронята с един препарат - meglio, продава се във всеки един по голям хипермаркет, само внимаваи защото и тои разяжда боята, предполагам и с кореселин ще стане, но просто тея химий са доста агресивни и трябва да си внимателен, предполагам наи лесно ще е с полир паста.

Потребителски аватар
hunters
Автомобил:
Двигател:

Re: Гумени уплътнения

Мнениеот hunters » Пет 11 сеп 2009 16:10

:D Благодаря и аз смятам с паста да се пробвам.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”