scuba написа:Zoran написа:Викторе аз съм от Сърбия, ..
Я ми кажи в Сърбия ДАЛИ ше търпят твоя начин на каране? Дали ще се хвалиш че си ги преебал?
Шот съм ходил там.. И знам че ако стъпиш НА ЙОТА на от закона - те заковават като тиква? Или си мислиш че в България мое да си правиш квот си искаш? И да ревеш после, че полицията била гадна?
Само ми кажи ако в Сърбия те хванат без колан и с 50 км над разрешеното кво става?
Това искам да кажа и аз, да го направят както е в Сърбия. Да има закони за всички!
аз не съм бил без колан като ме спряха, а радар като поисках да ми покажат, не ми го показаха, поисках втори път да го видя, а той почна кой ще черпи.
според мен аз не карах повече от 120, полицая твърдеше че съм карал със 147, принципно бях с детето и като съм с нея не карам бързо.
За моя начин на каране, не смятам че можеш да знаеш какъв е. Досега нямам ПТП, не съм предизвикал ПТП, мен са ме удряли 3 пъти, при условие че аз съм бил спрял. 2 пъти отзад на светофар и 1 път жена връщайки назад ме удари.
А затова какво ще кажеш???
http://dnes.dir.bg/2009/09/11/news5057511.html в коя друга държава го има това???
А само да те попитам тебе, я кажи колко пъти си карал пил?