palikari написа:veloceraptor написа:Явно нещата отиват към главата... Надухме радиатора на ЕГР-а, напълно здрав. Просто не остана какво друго да гледаме. Сега се чудя от къде да намеря частите. Мога да си взема окомплектована глава от Германия за около 400 евро (втора употреба), ама като няма как да я надуем и да видим дали е наред... Нямам идея още колко ще струва нова, от сервиза на VW увъртат нещо.
Прави ми впечатление, че изчезва повече вода когато карам с по-високи обороти, имам предвид ако я изрежа над 3500 до 4 000 оборота.
тука ти е отговора на проблемите,започни с отремонтиране на задкормилното устройство.
Не ми помогна особено с безмисления си пост. Не карам твоята кола, нито ти плащаш поддръжката на моята!
Освен това изобщо нямаш идея що за шофьор съм и как точно е каран автомобила. Все си мисля, че една кола е нормално да се ръчка понякога до максимума на оборотите за кратко, а понякога и не за толкова кратко, особено дизел. Прочети малко за така нареченото "продухване" на тези двигателчета и ще се светнеш за какво говоря.