Здравейте колеги.Имам следния проблем:Когато два дни не съм палил голфа и реше да го запаля пали много трудно.Също така пали много трудно и когато съм го карал по дълго извън градско,спирам гася го и след това пали трудно.Иначе като запали работи перфекто и върви много добре.Проверявах му свещите всички са здрави.Вадих ги една по една и ги проверявах.През деня като го запаля и след това си пали нормално.Ако го оставя по дълго без да го карам -ден и половина -два и пали трудно.Някой има ли представа какво може да му е и какво да погледна ,защото аз не мога да си обясня какво става.И така си го карам ,но това много ме дразни и скам да го оправя.
Между другото преди два месеца му сменях гарнитура на главата ,но след това нямаше никакви проблеми.Започна да го прави това преди около 1 месец.Скоро го закачахме в сервиз на Фолсваген и не даде никакви грешки.Смених всички филтри и маслото преди около един месец.Не знам дали от тогава започна да го прави и дали има връзка ,но това го казвам за да ви ориентирам какво има правено по него.Благодаря ви предварително!
Пропуснах мотора е 1.9 ТДИ 131 к.с Помпа дюза

Проблеми с паленето на Голф4 1.9 ТДИ 131 к.с
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблеми с паленето на Голф4 1.9 ТДИ 131 к.с
Проверили ли се те състоянието на акумулатора, стартер, динамо? Евентуално за оставащи включени консуматори? Има ли теч на нафта от тамдем помпата?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма проблем с акумулатор стартер и динамо защото колата върти нормално.Акумулатора е нов и няма консуматор който да го събаря.По вероятно е да дърпа въздух горивната система ама не мога да разбера къде може да е
-
- Автомобил:
- Двигател:
petkokanev написа:Няма проблем с акумулатор стартер и динамо защото колата върти нормално.Акумулатора е нов и няма консуматор който да го събаря.По вероятно е да дърпа въздух горивната система ама не мога да разбера къде може да е
а от тамдем помпата няма никакъв теч
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=106358&start=15
Виж развръзката в тая тема - това е за студеното палене след дълъг престой
Виж развръзката в тая тема - това е за студеното палене след дълъг престой
Върни се в “Дизелови агрегати”