Благодаря ви!
Въпрос относно Поло 2Ф
- M_POLO
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Въпрос относно Поло 2Ф
Здравейте колеги появи ми се следният проблем на Половерчето 1-ви - при завиване на ляво ми скърца като тампон на амортисьор ми се чува скърца и по неравности пак скърца много е дразнещо и волана скърца много яко ! 2-ро - пада ми акумуатора не е ясно от какво ходих да ми гледат алтернатора как зарежда казаха ми, чее наред най-вероятно бил акумуатор добре но вчера тръгвам да го зареждам и имаше само една чертичка да се дозареди на зарядното и тя изгасна след около 5-10 мин.Не знам дали няма отечка но не знам къде да отида някой ако има подобен проблем да помага идва зима и ще има ядове
Благодаря ви!
Благодаря ви!
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос относно Поло 2Ф
по първия въпрос-много вероятно да е тампона на амортисьора,както си предположил и ти
по втория въпрос-90 процента е акумулатора,като почват да се скапват много бързо се зареждат и много бързо се разреждат
на една от колите още като я бях купил гледам акумулатора няква куча марка ама нов
,викам си супер колата с нов акумулатор, ама кво става-стъмни се карам 1 км на фарове отиван на бензиностанцията гася и после не искада завърти хич
по втория въпрос-90 процента е акумулатора,като почват да се скапват много бързо се зареждат и много бързо се разреждат
на една от колите още като я бях купил гледам акумулатора няква куча марка ама нов
,викам си супер колата с нов акумулатор, ама кво става-стъмни се карам 1 км на фарове отиван на бензиностанцията гася и после не искада завърти хич- M_POLO
аха ясно да и аз предполгам че наи вероятно е от акумулатора забравих да кажа (Искра на около 2-3 години)
- M_POLO
a скърцането на волана някои може ли да ми каже от какво може да е все едно съм настъпил котка когато го въртя много дразнещо е!?
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
M_POLO написа:a скърцането на волана някои може ли да ми каже от какво може да е все едно съм настъпил котка когато го въртя много дразнещо е!?
Ти фани се челосай още веднъж дваж с тая кола и после пак питай що скърца и тропа...
Защо не ми каза за скърцането като се видяхме в неделя?
Можеше да оправим нещата, а сега ни хвърляш в гъбите какъв е проблема...
- M_POLO
е на всеки се случва сега какво да направя да не съм искал 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”