извинявам се ако мястото на тази тема не е за тук, нека модераторите я преместят или да ми кажат, аз ще я изтрия, и ще я сложа където трябва...
МИна доста време, но чак сега реших да седна и да опиша случая...
След търсене на подходящо ЦД за колата, реших да се спра на едно Алпин, което видях да се продава тук във форума. Говорих с човека, който ме увери че то работи идеално и няма никакъв проблем с него и аз се разбрах да ми прати въпросния уред чрез Еконт.
След като гополучих видях че случайно отзад липсват кабелите на уреда и ще трявба сам да си закупя такива- нещо което не беше споменато преди покупката, както и че рамката около панела също липсва...Викам си АЙде...Всичко друго да е наред, това ще го превъзмогна..След като си закупих кабелите- стойност 7,90 лв, обаче се оакзва че то изобщо не работи...Просто изобщо..Не се включва..
МНого се ядосах и веднага се обадих на некоректния продавач, и казах че след като не работи искам да го върна. Това което е наистина ТЪПО от негова страна е че каза- "ами няма никакъв проблем, прати го"
И аз го пратих, но естествено, от тогава този човек се покри, т.е нито телефона му отговаряше нито нищо, а и от еконт не успяха(естествено) да го намерят и аз си поисках ЦД-то обратно което ми струваше още 19лв!!!!!

Като цяло се навътрих с около 135 лв за нещо, което можеше много лесно да бъде избегнато, просто као имаше някаква коректност...
Пиша въпросното мнение тук, защото виждам че въпросния човек се занимава с внос на автомобили от западна европа, притежава автокъща и сравнително често ги пуска за продажба тук, в този форум..
Не вярвам, че човек, който се прави на циганин за 100 лв, може да е наистина коректен когато става въпрос за значително по-големи суми..
Данните от товарителницата са следните(Ако са коректни):
Радоил Тонков От враца...(имам и друга информация, но ще я публикувам по-нататък, ако се наложи).
телефона е 0883 38 88 63.
Ако погледнете подписа на този човек, ще видите и линк към сайта с автомобилите които продава, както и скайпа:
http://sellcar.21.forumer.com/ ТЕЛ:0883 38 88 63 skyp:sisqooo2
Съветвам ви да бъдете внимателни при търговия с този човек!