Ето например днес е станала доста голяма катастрофа с автобус на 'Груп', който бил засечен от кола, минала на червено, и за да не я удари, автобуса се забил в стълб. Познайте пола на шофьора на колата
кои са най-некадърните шофьори?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Относно некадърните шофьори - съгласен съм със CellNet, има и изключения, разбира се, но като цяло...
Ето например днес е станала доста голяма катастрофа с автобус на 'Груп', който бил засечен от кола, минала на червено, и за да не я удари, автобуса се забил в стълб. Познайте пола на шофьора на колата
(по данни на Дарик радио)
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:.....
Ето например днес е станала доста голяма катастрофа с автобус на 'Груп', който бил засечен от кола, минала на червено, и за да не я удари, автобуса се забил в стълб. Познайте пола на шофьора на колата![]()
![]()
(по данни на Дарик радио)
В София: Автобус на "Груп" се заби в светофар, има пострадали
Най-трудно било да се помогне на шофьора, който бил затиснат от смачканите ламарини
03.04.2006
Автобус на фирма "Груп", пътуващ от Варна, катастрофира тази сутрин на бул. "Владимир Вазов" в София. Осем души са пострадали - пет жени, двама мъже и дете на 13 г. От тях само двама, включително шофьорът, остават в "Пирогов".
Няма опасност за живота им, обясни директорът на болницата Спас Спасков.
По информация на очевидци най-трудно било да се помогне на шофьора, който бил затиснат от смачканите ламарини.
Водачът се опитал да избегне удар с два автомобила. Леките коли са преминавали неправомерно, на червено, през кръстовището на булеварда, твърдят от транспортната фирма.
След като бил засечен от един от автомобилите, автобусът се забил в светофар и от удара се разполовил. Стълбът на светофара бил разрязан от спасителните екипи, а автобусът изтеглен с кран.
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
хехехе и аз гласувах за себе си, но искам да уточня нещо важно според мен.
ясно е, че хората не се раждат научени да карат аФтумбил. тоест, надявам се, че е ясно. В този смисъл моля всички да бъдат малко по-толерантни към по-неопитните. така е във всяка сфера на живота - опитния трябва да е търпелив към неопитния, а не да го засипва с
От друга страна обаче, що се отнася до шофьорлука, или ти е в кръвта, или хич те няма. в този смисъл МИ ПИСНА ОТ ПРОСТАЦИ-ШОФЬОРИ, ДЕТО КАРАТ ВСЕ ЕДНО ПЪТЯ Е ТЕХЕН И САМО ТЕ БЪРЗАТ.
абе с две думи - кажи ми как караш, да ти кажа колко ти е кОлтурата.
Айде, наздраве, тази вечер няма да карам, а ще пия
ясно е, че хората не се раждат научени да карат аФтумбил. тоест, надявам се, че е ясно. В този смисъл моля всички да бъдат малко по-толерантни към по-неопитните. така е във всяка сфера на живота - опитния трябва да е търпелив към неопитния, а не да го засипва с
.ОБИДНИ и НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ
От друга страна обаче, що се отнася до шофьорлука, или ти е в кръвта, или хич те няма. в този смисъл МИ ПИСНА ОТ ПРОСТАЦИ-ШОФЬОРИ, ДЕТО КАРАТ ВСЕ ЕДНО ПЪТЯ Е ТЕХЕН И САМО ТЕ БЪРЗАТ.
абе с две думи - кажи ми как караш, да ти кажа колко ти е кОлтурата.
Айде, наздраве, тази вечер няма да карам, а ще пия
- CX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разбира се, че не всеки се е родил научен, лошото е че има много хора, които смятат че са се родили не само научени ами че са и най-добрите
А миналия понеделник е станала катастрофа между два рейса от градски транспорт в София като пак едининя е минал на червено
Чудя се защо изобщо има светофари 
CellNet ™ написа:...
А миналия понеделник е станала катастрофа между два рейса от градски транспорт в София като пак едининя е минал на червено

от всички изброени категории има некадърни.
най-некадърни са обаче бързащите, нахалните и тези, които преценяват ситуацията не според скоростта, дистанцията, движението и състоянието на пътя, а според това колко му е по-нова, по-голяма и по-скъпа колата от другите в непосредствена близост. Като карам голяма кола, ме засичат/отнемат предимство много по-рядко. Като карам на жена ми полото, ще ме "изядат" отвсякъде.
най-некадърни са обаче бързащите, нахалните и тези, които преценяват ситуацията не според скоростта, дистанцията, движението и състоянието на пътя, а според това колко му е по-нова, по-голяма и по-скъпа колата от другите в непосредствена близост. Като карам голяма кола, ме засичат/отнемат предимство много по-рядко. Като карам на жена ми полото, ще ме "изядат" отвсякъде.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”