Абе пиши по-грамотно,че ще ти счупя пръстите вече...В кой клас си,1-ви или 2-ри ?
Абе пиши по-грамотно,че ще ти счупя пръстите вече...В кой клас си,1-ви или 2-ри ?
Stefan написа: Този с АТВ-то от сутринта, който също направи няколко кръгчета между хората си получи приказките, които заслужава. Все пак е просто момче, умствено ограничето, който цял ден работи сред дърветата и няма как да не стане като тях.
theraven написа:Относно адреналинките дет фърляха гюбеци и празни шишета у форда на събораВ 20:30 golf777 написа:аз имам 12 зум не ми убягнаха даже цицата на едната се виждаслед малко ги качвам
В 9:30 сутринта Luciano написа:12 часа вече седя и чакам....
Ай пуснете ги тея снимки да олаби момчето... 12 часа к*родръв не си е работа
theraven написа:Маааайкооооо...... по-добре да не ги бях виждал отблизо.... на тия 2 тюфлека ли се кефихме толко време... то по-добре на форда да беше...
madcap написа:Ох на бате топарлаците, хе хе хе, ако ги бех мернал щяха да видят едно засмукване![]()
feikot написа:Майни ги тия свини.Нерееализирали се ученички,лишени от вниманието на връстниците си,които имат поглед и виждат че са за обора.Деа и мастиите.
Luciano написа:Повечето колеги така се бяха подредили, че тия "свини" им се виждаха като спасителки на плажа
kiko написа:от другите снимки не разбрах-но сега усетих колко сте се напили там...
morfei1 написа:Абе.... к'ви са тези Хималайски мечки? Да сме пили..... колко да сме пили да го....
?
Oil написа:Продавам ГОЛФ 2 1.6 TDI направен да работи с олио!
madmen написа:ако работи Етерно срещите продължават да се провеждат там.
ако не работи ще изберем друго място.
меренето на пишките е безмислено, винаги моята е наи-голяма!
RistoBageristo написа:Приятели искам да ва питам защо след като ядем вкусни и приятно миришещи храни акото излиза с такъв гаден мирис?
Zoran написа:К.Одаджийски и колегата scuba се изкараха по бетер и от Бате Бойко. Спазват законите на 100%
ми идете и станете министри!
DIDO2999 написа:тарся си фар голф3 десен ако имаш пиши
Barboukov написа:интерантерантеграптирентифиринтизатор, обаче последните месец чувам от случайни хора че търсят фристифатори.
Това сигур някакъв нов тип борбаMITKO_DVD написа:Заглавие: Баничарка-Пежо Партер в София|
ChimeyJimmey написа:След това премеждие вече може и да не го прави, но ще походи с памперс/анален тампон.
ChimeyJimmey написа:ти би ли рискувал за един подкуп сфинктерът ти да стане като еврейска звезда?
teddy_teddy написа:beuchat написа:teddy_teddy написа:beuchat написа:teddy_teddy написа:Голф 2 1,6 на газ:градско 21/22,извънградско 15/16
Кое не разбра,в това сложно изречение изглежда за теб?
Не ти е нормален разхода...
Тя цялата е ненормална,ти сега за един разход ли ще се хванеш!Не се ли замисли,че може и да знам,че е много разхода или поне,че може да ми е разпробита плочката и отпушени до край кранчетата за да изцедя максималното от тази кубатурка???Ааа маха.
Виждам колко си компетентенАйде да си задържиш тъпите коментари лишени от всякакъв смисъл за себе си и да не буташ много акъл,да не те пращам аз тебе някъде!!!
Извинявам се за спама!
teddy_teddy написа:
А ако ти кажа,че ми е през путката!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 42 госта