Слоган на клуба?
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е то в тоя ред на мисли може да е "Pre-tunned by the german engeneers" ххахаха
аз мисля че трябва да е нещо по-БГ и по- за нашия си клуб не толкова да мислим слоган на ФауВе - те си имат много.
Давайте идеи... все нещо ще се роди с помощтта и акъла на всички нас - ако считате идеята за осъществима и имате идеи споделете ги, понякога най-простите 2-3 думи стават най-яките слогани. Смятам че ако измислим и потръгне ще е много тарикатско 

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:VW клуб - членът има значение

golfer написа:CellNet ™ написа:
Цитат:
"Аз харесвам Голф" -
с vaskoto1 ще се справиме щото сърцето му е голфаджийско ама със scuba,nii,sunny и другите?
Да не се чува - Аз не харесвам голф, харесвам пасат! VW не е само голф, въпреки че това му е най-известния модел. Така, че не смятам че трябва да се отъждествява само с него.
Iavor написа:Практичният избор!
Ако ще е на български ми допада
golfer написа:Drivers wanted!

Английския си е признат за международен език, фразата е проста и няма някой, който да не знае какво означава, а и принципно на сегашните ни стикери си е само интернет адреса, който по подразбиране си е на английски.
EDIT: Е явно има...
Последна промяна от Sunny на Пон 03 апр 2006 17:19, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
MANIAK87 написа:е аз не знам за жалост кфо значи туи ( Drivers wanted! ) Drivers го разбрах но като проверих в речника за думата wanted ми излезе нужен, желан, търсен е туи не го разбирам каф смисал има?????????
моля помогнете
Drivers wanted! - Търсят се шофьори!
Като се има предвид, че се търсят истински шофьори, за да оценят една истинска кола